ALMA lansează Out of Control
2019-12-09 18:00:17

După ce a reușit să atingă succesul international în mai puțin de un an, ALMA, artista din Bulgaria, în vârstă de 16 ani, lansează noua ei piesă – „Out of Control”, în colaborare cu Virginia Records.

“Out of Control” vine după debutul artistei cu piesa „Perfect” și single-ul „Don’t Know”. La scurt timp după premieră, single-ul „Perfect” a fost inclus în playlistul canalului MTV din mai multe țări, inclusiv în episodul pilot MTV Live HD. De asemenea, a avut succes la radiouri din Polonia, Rusia, România, Grecia și Turcia. Videoclipul piesei „Perfect” a intrat în playlist-ul celui mai mare canal TV de muzică – VH1.
Cu cel de-al doilea single, „Don’t Know”, ALMA a continuat să își consolideze statutul de stea în devenire. Piesa a fost prezentă în playlisturi mari din toată lumea, precum Spotify New Music Friday și Apple Music Best of the Week. Videoclipul piesei „Don’t Know” a fost difuzat la MTV Dance și MTV Russia cu feedback-uri impresionante.

Noul single „Out of Control” arată abilitatea și pasiunea cu ajutorul căreia ALMA reușește să combine o varietate de stiluri. A produs piesa cu producatorul român Cristian Tarcea aka Monoir, care, inspirat de personalitatea ei și de aptitudinile sale vocale, a susținut-o de la început.
Videoclipul piesei „Out of Control” o arată pe ALMA zburând și legănându-se deasupra orașului Sofia, Bulgaria. ALMA a refuzat prezența unei dubluri și a făcut chiar ea toate cascadoriile.
„Sunt fericită că Out of Control este lansat! M-am distrat mult la filmare, zburând, legănându-mă deasupra Sofiei – Îmi place să îmi asum riscuri. M-am simțit fantastic!”, a declarat artista.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *