Alvaro Soler face echipa cu David Bisbal pentru piesa A CONTRACORRIENTE
2022-01-15 20:23:00

Alvaro Soler face echipa cu David Bisbal pentru piesa “A CONTRACORRIENTE”. Titlul melodiei inseamna impotriva curentului si este special pentru toti cei care au avut de suferit in ultima perioada.

De cand a lansat primul sau hit in 2015, Alvaro Soler si-a folosit succesul pentru a sarbatori dragostea sa pentru diferite culturi si oameni si pentru a comunica o dragoste pentru viata. “Viata este scurta, trebuie sa te distrezi si sa inveti ceva nou in fiecare zi”, a declarat despre principiul sau de viata. Acesta a trait in mai multe tari, invatand 6 limbi straine. “In timpul pandemiei, mi-am dat seama ca si cele mai simple momente pot fi magice si ca avem nevoie de muzica pentru a fi impreuna si a ne incarca bateriile”, a mai declarat artistul.

“Mereu am dorit sa colaborez cu David, doar ca programul nostru nu a permis asta. Eram intr-un studio din Madrid, cand i-am aratat piesa lui Bisbal. Totul a fost foarte natural.”, a spus Alvaro despre colaborare.

Alvaro Soler a revenit in 2021 cu albumul “Magia”, care a reusit sa ii aduca 4 discuri de aur in 4 tari diferite. Totodata, acesta a acumulat peste 1,2 miliarde vizualizari, a primit rol de jurat in “THE VOICE KIDS” si poate fi ascultat si in noul film Encanto.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *