AMBER VAN DAY a lansat piesa Good Morning
2022-03-18 18:13:00

În ultimele luni, Amber Van Day a demonstrat că este o senzație a muzicii pop, lansând piese precum „See You In Tears”, împreună cu Ilira, „Touch” sau „Uh Oh”. De asemenea, aceasta a colaborat cu artiști precum Hugel, Martin Jensen, Alok, Wilkinson, Younotus, renumiții producători britanici, Goodboys (Meduza / Piece Of My Heart), și, cel mai recent, aceasta a scris track-uri alături de Cory, Jax Jones (Out Out feat. Charlie XCX & Saweetie), precum și Ava Max, Jonas Blue și R3HAB (Sad Boy).

Dar, mai presus de toate, cântăreața și compozitoarea carismatică a creat piese pop formidabile, care relatează povești autentice despre subiecte universale, scot în relief dificultățile unei relații de iubire și povestesc despre provocările pe care trebuie să le confruntăm zi de zi. Acum, Amber Van Day a revenit cu single-ul „Good Morning”, un track plin de energie și pozitivitate, care a luat naștere în Berlin.
„Am scris Good Morning în Berlin. Aveam o grămadă pe cap la acel moment, eram într-o relație neprielnică și mi se părea greu până și să mă dau jos din pat. Titlul a fost, la început, mai mult o glumă. Mi-am imaginat o scenă dintr-un film Disney, în care personajul principal se trezește, deschide ferestrele și începe să le cânte păsărilor. Este o secvență renumită”, a spus Amber Van Day referitor la cum a început procesul de creație al piesei „Good Morning”.
Dar, cântecele artistei de 25 de ani scot în evidență întotdeauna o portiță de salvare, câteodata dintr-o perspectivă îndrumată de speranță, alteori, dintr-o perspectivă ghidată de realism, dar sunt mereu autentice. Acest amănunt devine și mai evident în single-ul „Good Morning”, care te transportă pe alt tărâm atunci când îl asculți.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *