Amber Van Day face echipă cu Alexander Oscar pentru Get 2 Love
2022-07-29 17:45:42

Amber Van Day face echipă cu Alexander Oscar pentru „Get 2 Love”, o melodie electrizantă și plină de energie. Amber Van Day inspiră cu creațiile sale pop, fiind una dintre cele mai interesante voci feminine noi ale generației ei.

„Este foarte tare să-l avem la bord pe Alexander Oscar, deoarece adaugă o altă dimensiune poveștii. Sunt obsedata de pre-refrenul punky din „Get 2 Love”, care se potrivește cu toată muzica nouă pe care o creez”, explică Amber Van Day. 
Alexander Oscar adaugă: „Când am avut șansa de a fi pe melodie, am fost foarte entuziasmat! M-am dus la studioul meu în aceeași zi și mi-am înregistrat versul. Melodia este grozavă și chiar captivantă. Abia aștept să văd oameni dansând.”

„Get 2 Love” vorbeste despre lupta interioară pentru iubire, de depasire a obstacolelor, a imposibilităților, a întrebărilor fără răspuns care paralizează capul. Amber Van Day împărtășește întunericul care îi dă putere până la punctul în care este pregătită să facă față relației toxice. O melodie puternică a unei femei puternice care surprinde mereu cu noi fațete.

„Cântecul a apărut aproape din întâmplare. Ne-am jucat în studio, am încercat lucruri noi. Conceptual, „Get 2 Love” este despre cât de mult am îndurat în ultima mea relație și cum îmi iau puterea înapoi.”

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *