Amedeo lanseaza prima piesa din Living Room Sessions. Ard Tot, melodia care a cucerit instant publicul, in versiunea acustica
2021-12-11 19:35:48

A intrat pe radio a doua zi de la lansare, a devenit trending sound pe TikTok și a făcut turul televiziunilor. Aceasta este, pe scurt, povestea piesei „ Ard Tot, lansată în septembrie de către Amedeo și Oana Marinescu. O piesă ca o lecție de viață, care spune că trebuie să nu mai ai nimic, pentru a avea, de fapt, totul, prinde o altă formă acum.

Amedeo s-a gândit să le facă pe plac fanilor săi și lansează vineri, 10 decembrie, „ Ard Tot |Living Room Session. Mai exact, versiunea acustică a piesei care a strâns peste 85.000 de mii de stream-uri în Spotify, fiind într-o continuă creștere. De asemenea, „ Ard Tot” a intrat în mai multe playlist-uri editoriale și virale.

„De fiecare dată când creez, caut înăuntrul meu un spațiu în care să mă simt confortabil, care să mă cuprindă cu toate trăirile și sentimentele ce mă ghidează mai departe. Living Room Sessions este un concept despre această intimitate în care ai curajul să fii și să spui. Este spațiul artistului din mine, acolo unde muzica mea ia naștere, începând cu « Ard Tot»”, povestește Amedeo.

Cunoscut de toată lumea drept „corporatistul din Pipera”, Amedeo Chiriac îmbină perfect munca de birou cu pasiunea sa pentru muzică. În vârstă de 23 de ani, absolvent al facultății SNSPA din București, ambițios, cu un zâmbet molipsitor și pregătit să facă orice pentru visul său, Amedeo a devenit un nume remarcat în industria muzicală de la noi, după ce a participat, în 2017, la „Vocea României”.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *