Amedeo si Oana Marinescu lanseaza remixul piesei care a cucerit radiourile la finalul lui 2021. Ard Tot, altfel de cum o stiai
2022-01-19 20:57:34

Ajunsă într-o singură zi în playlist-urile radiourilor din România și compusă în doar patru ore, Ard Tot ne reaprinde sub altă formă. Amedeo și Oana Marinescu au lansat remixul piesei care a cucerit inimile tuturor din prima! Dă și tu un play și vezi cum sună!

 

„Pentru mine, Ard Tot înseamnă că trebuie să nu mai ai nimic, să renunți la tine cu totul, pentru ca, apoi, să începi să te reconstruiești, să poți avea din nou «acel ceva». Să te poți avea din nou și pe tine, dar într-o variantă mai bună, la care, înainte, doar visai. Este ca și cum arzi tot în tine, ca să lași loc pentru lucruri noi. Este OK să ai noi începuturi, este OK să te retragi dacă simți nevoia. Trebuie să rupi din tine ca să poți fi fericit după aceea”, spune Amedeo.

 

“La ce m-am gândit când am scris  Ard Tot? La noi, la voi, la sensibil și puternic – exact cum poate fi descris focul, dar și ființa umană. 
 
A arde pentru un artist este, din punctul meu de vedere, dăruirea lui pe scenă către public. Descătușarea prin diferite forme de exprimare. În acest caz, noi prin  Ard Tot dorim să îi invităm pe cei care ne ascultă să se lase purtați de vraja focului nostru. Astfel, se va putea trezi și focul lor interior pe care îl poartă, adică iubirea!”, adaugă Oana Marinescu.
 
Păreri?
 

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *