Amira te ajuta sa le spui "Mai Stai"
2016-11-21 19:06:10

Dupa ce a compus alaturi de Adrian Sina si a interpretat alaturi de Lidia Buble hit-ul “Le-am spus si fetelor”, Amira lanseaza astazi o noua piesa emotionanta, un mesaj catre inimile ranite.

Bugheata Amira Florentina este din Bucuresti, are 22 de ani si in prezent este studenta la Conservatorul din Bucuresti.

Datorita timbrului sau care se pliaza perfect starilor pe care le transmite in timp ce canta, tanara interpreta a reusit sa castige simpatia si admiratia lui Adrian Sina, si face parte din echipa Akcent Music unde compune alaturi de Adrian si alti compozitori.

Insotindu-l pe Adrian la concertul lui din Oman, au decis sa filmeze clipul piesei “Mai stai” fascinati fiind de cadrele idilice din desert.

“Mai stai” este scris chiar de ea, iar in timpul filmarilor, in Oman, Amira a plans in hohote la ultimul cadru, pentru ca a trait fiecare vers al piesei si ca artist simte foarte intens ce canta.

Cadrele din tirul rosu sunt filmate pe un drum din Oman, masina pe care echipa de filmare a vazut-o din mers si oprit-o.

Din cauza specificului tarii, au fost opriti de politie in timp ce filmau, dar cand au vazut-o pe Amira s-au bucurat si au facut poze cu ea.

Despre filmarile clipului dar si povestea din spatele piesei Amira declara: “Asteptam de multa vreme sa filmez pentru “Mai stai” iar filmarile au fost o adevarata aventura.

Cat despre piesa, am inceput sa o scriu acum un an si am finalizat-o cand s-a incheiat un capitol din viata mea. Este o poveste reala, in care am investit mult suflet, insa nu am avut curajul lui DiezZ sa pot scrie si partea a doua, in care spune adevarul sau concluzia mai degraba, pentru ca este vorba despre o dragoste careia nimeni nu-i dadea sanse. ”

Amira este o artista completa, vocea si versurile careia ajung usor la sufletul publicului, si care emotioneaza prin timbru dar si profunzimea mesajului din piesele sale iar “Mai Stai” va ramane mult timp in inimile fanilor.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impruna clipul noului single al Amirei, “Mai Stai”, un featuring cu DiezZ, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *