Ana Baniciu își încântă fanii cu un single fresh: „Norocul tău"
2024-04-13 21:06:41

Ana Baniciu, una dintre cele mai apreciate voci din industria muzicală românească, își surprinde din nou fanii odată cu lansarea single-ului „Norocul tău”. Cu o carieră impresionantă plină de reușite, Ana Baniciu continuă să se reinventeze de la o piesă la alta și își surprinde în continuare fanii, de data aceasta cu „Norocul tău”.

Artista se bucură de cea mai frumoasă perioadă, urmând să devină mama unui băiețel, iar alături de echipa de producție și compoziție, Ana și-a pus sentimentele pe tavă și a lucrat intens pentru a crea un single care să se ridice la înălțimea așteptărilor fanilor săi și să aducă un suflu fresh în peisajul muzical românesc.

Cu muzica și versurile compuse de către artistă alături de Andrei Tostogan și Ștefan Ana-Maria, „Norocul tău” este o piesă fresh ce îmbină versuri profunde cu vibe-uri retro și elemente disco. Cu o voce puternică și emoționantă, Ana Baniciu transmite prin această piesă un mesaj universal despre iubire și destin, care va rezona cu ascultătorii de toate vârstele.

„Piesa «Norocul tău» este un mesaj pentru cei care se joacă cu dragostea și își dau seama de ce au pierdut abia atunci când totul s-a încheiat. Este o piesă care mă reprezintă atât ca sound, cât și ca mesaj și mă bucur din inima să v-o prezint și sper să se regăsească cât mai mulți dintre voi în ea”, spune artista.

Ana Baniciu este una dintre cele mai distinse voci feminine din peisajul muzical românesc. Dincolo de talentul său vocal, Ana este apreciată și pentru carisma și autenticitatea sa, devenind una dintre cele mai iubite artiste din România. În 2022 Ana Baniciu a revenit în industria muzicală alături de Cat Music și a marcat astfel o nouă etapă în cariera sa, odată cu lansarea single-ului „Narcotic”, ce dezvăluie o altă latură a artistei, mai matură, mai puternică și mai implicată ca niciodată. La scurt timp după, a urmat colaborarea cu DJ Project pentru piese de succes precum „Iubirea Mea”, „Nu vreau să plâng”, „Inima și suflet” și „Copilul”, alături de Mircea Baniciu.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *