Anastasia Haiducu lanseaza primul ei single - "Praf de Stele"
2024-01-16 19:29:18

La doar 10 ani, Anastasia Haiducu lansează primul ei single intitulat „Praf de stele”. Este o piesă despre cum orice este posibil dacă îți urmezi visele, despre speranță și încredere în sine.

Anastasia este pasioanată de muzică, actorie și dans. Este o tânără artistă carismatică cu o prezență scenică deosebită, cu o voce puternică și un talent natural pentru muzică. Ea studiază canto și pian de la vârsta de 8 ani, a participat la multe festivaluri naționale unde a obținut premii importante și aprecierea celor mai importante personalități din industria muzicală din România

„Praf de stele” este o piesa produsă de MotionRecords si va fi disponibilă pe toate platformele de streaming de muzică începând cu data de 16 ianuarie.

“Praf de stele” este o piesa produsă de MotionRecords si va fi disponibilă pe toate platformele de streaming de muzică începând cu data de 16 ianuarie. Îmi doresc să fiu o inspirație pentru ceilalți copii”, spune Anastasia Haiducu. „Vreau să le arăt că orice este posibil dacă îți urmezi visele.”

“Filmarea primului meu videoclip a fost o experiență uimitoare, emoționantă și provocatoare. În ziua filmărilor, echipa a fost foarte prietenoasă și m-a ajutat să mă relaxez. A fost o experiență de neuitat și sunt recunoscătoare pentru oportunitate. Aș face-o din nou oricând!”, a adaugat Anastasia Haiducu.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *