ANDREA BOCELLI, LANG LANG & LEI JIA AU COLABORAT PENTRU O PIESĂ INSPIRATĂ DE OLIMPIADĂ DE LA BEIJING, INTITULATĂ FOREVER YOU AND ME
2022-02-13 14:23:00

Faimosul tenor, Andrea Bocelli, renumita pianista, Lang Lang și distinsa soprană, Lei Jia, și-au unit forțele pentru piesa „Forever You and Me” – un cadou muzical pentru Jocurile Olimpice de Iarnă de la Beijing. Piesa a fost lansată pe 6 februarie în colaborare cu Beijing Organising Committee for the 2022 Olympic și Paralympic Winter Games and Beijing Federation of Literary and Art Circles și este disponibilă via Universal Music Group.

Un cadou cultural prezentat de distinșii muzicieni din China și Italia, „Forever You and Me” are versuri atât în chineză, cât și în engleză. Piesa este compusă de Shu Nan, iar versurile au fost scrise de Zhang Heping.

Andrea Bocelli a spus: „Este o mare plăcere pentru mine să colaborez cu doi artiști extraordinari din China – soprana Lei Jia (care a fost o supriză fericită pentru mine) și pianistul Lang Lang: un prieten drag mie, cu care îmi face o deosebită plăcere să creez muzică. Ca artist, consider că este responsibilitatea mea să fac muzică ce rezonează cu toată lumea.”

Lang Lang a adăugat: „Piesa este așa de frumos scrisă, întrucât reușește să mă emoționeze. Sper ca acest cântec să reușească să aducă împreună oamenii de pretutindeni prin mesajul pe care îl transmite. Eu și Andrea am mai lucrat împreună pentru multe spectacole, iar Lei Jia este o prietenă bună de a mea de foarte mulți ani. A fost plăcerea mea să lucrez împreună cu ei pentru această piesă pentru Olimpiada de la Beijing.”

Lei Jia a încheiat: „Pentru mine, piesa ‘Forever You and Me’ este o amintire legată de Jocurile Olimpice din Beijing de acum 14 ani. Linia melodică este caldă și emoționantă, iar versurile fac apel la cultura Chinei. Suntem încântați să împărtășim pasiunea noastră pentru jocurile sportive de iarnă cu toată lumea. Cred că piesa va reuși să pătrundă în inimile oamenilor de pretutindeni.”

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *