Andreea Bălan apare alături de jumătatea sa în cel mai nou videoclip al artistei - „Superîndrăgostiți"
2024-02-07 23:53:21

Cu o carieră bogată în televiziune și un portofoliu de hituri muzicale care au cucerit publicul pe parcursul anilor, Andreea Bălan demonstrează încă o dată talentul și versatilitatea ei în „Superîndrăgostiți”, o piesă ce emană romantism și emoție. Single-ul dezvăluie o poveste cu versuri puternice ce vor atinge inimile celor care s-au lăsat în brațele iubirii. Artista are parte de una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa, așa că a decis să își împătășească propriul basm pe care îl trăiește alături de Victor Cornea odată cu videoclipul single-ului „Superîndrăgostiți”. Cu o producție muzicală de excepție compusă de către Ionuț Bacula (Papu) și Vlad Manolache și cu un videoclip ce impresionează prin imagini, „Superîndrăgostiți” promite să devină un imn al iubirii pentru cei care îl ascultă.

„Orice inimă de gheață se topește când are parte de iubire profundă și autentică, iar eu după multe lecții de viață trăite și învățate, sunt mai fericită ca oricând și îmi cânt povestea de dragoste. «Superîndrăgostiți» este despre iubirea divină care transcende timpul și distanța și te împlinește la cel mai înalt nivel”, povestește Andreea.

De-a lungul timpului, Andreea Bălan a lansat zeci de piese, printre care „Uită-mă”, single care a adunat peste 58 de milioane de vizualizări pe YouTube. Artista a lansat în 2022 și albumul „Soare după nori”, un material motivațional despre iubirea de sine și acceptare, ce conține 13 piese de suflet inspirate din experiențele personale ale artistei. Printre cele mai recente melodii lansate se numără „Cu inima ta”, „Dor de casă”, o piesă emoționantă despre dorul care apare și te consumă atunci când nu ești alături de cei dragi, „Acum” și „Băieți cu inima în blugi”.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *