Andreea Bostanica, regina TIk Tok-ului din Romania lanseaza Diamantul
2021-08-24 21:22:02

   Andreea Bostanica lanseaza videoclipul piesei “Diamantul” una dintre cele mai fierbinti piese ale verii. Videoclipul noului single a fost foarte asteptat de public, devenind viral pe TikTok, pe sunetul piesei creandu-se mii de tiktok-uri.

Atat videoclipul cat si versurile noului single “Diamantul” se concentreaza pe subiectul popularitatii vedetelor din mediul online (fie ca este vorba de un artist sau vlogger pe youtube, digital creator pe instagram, content creator pe TikTok, reality show character pe tv sau orice alta forma poate imbraca un influencer, self-made star creator de continut popular pe platformele sociale). Aceasta popularitate vine la pachet atat cu un mare val de oameni care devin fani, dar in acelasi timp si cu reversul medaliei, cu un val de oameni care devin hateri si care fac bullying online. Aceasta piesa le este dedicata deopotriva celor doua categorii, iar concluzia ei este urmatoarea: daca tu stii ca ai niste calitati si esti bun pe ceea ce faci, indiferent daca primesti aprecieri si / sau hate/ bullying trebuie sa continui sa faci ceea ce iti place si ce te face fericit fiindca de fapt tu esti “Diamantul”  din propria ta viata si nu trebuie sa te lasi influentat de feedbackul negativ al oamenilor, pentru ca oricum niciodata nu o sa te placa tooata lumea si nu vei putea sa ii multumesti pe toti.

 “In urma mai multor comentarii de hate pe care le-am primit pe TikTok am decis impreuna cu echipa mea de la labelul The One Records sa facem o piesa pe care sa le-o dedicam atat fanilor cat si haterilor dar care sa aiba un mesaj serios transmis intr-o forma fresh, putin mai funny, pe caterinca exact pe vibeul care ma caracterizeaza, cum mi-am obisnuit si publicul urmaritor, fiindca de problema  asta cu bullyingul din online  se loveste orice adolescent sau persoana publica prezenta pe social media” a declarat Andreea.

  Videoclipul piesei a fost creat de echipa celor de la “MAU Creative” cu care Andreea a mai colaborat in trecut si pentru alte videoclipuri. Cadrele si imaginea per total au fost gandite intr-un mod foarte true, funny, de entertaining in stil vlogging pentru ca publicul sa se regaseasca cat mai mult in mesajul si versurile piesei.

Andreea Bostanica si-a inceput cariera de vlogger in 2017, canalul ei insumand pana in prezent un nr. de 77M views, aflandu-se in prezent in topul celor mai populare și relevante vloggerite / influencerite din Romania si Moldova, cu un fanbase foarte activ atat pe Youtube (550k Subscribers), Instagram (639k followers) și pe TikTok ( peste 2,9M Followers). Videoclipurile ei au fost foarte bine primite de catre public : Da Play (aprox 4,8 M views), BFF (peste 3,4 M views), Swipe Up (peste 3M views), Uit de Noi (1,2 M views) si De ce Noi (aprox 1M views) avand un engagement foarte mare (un nr. de comentarii intre 10-25k / video).

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *