Andres Chiriac a colaborat cu Johny Romano pentru Alexia
2023-06-09 13:32:54

Toată lumea îl știe pe Andres Chiriac, puștiul minune, care face parte din echipa lui Connect-R, devenind unul dintre artiștii acestuia. De data aceasta tânărul solist lansează o nouă melodie, „Alexia”, care are o poveste frumoasă, dar și o colaborare de excepție cu Johny Romano.
După ce a colaborat cu Connect-R, cel care l-a descoperit, fiind un artist și un produs Hood Famous, acum Andres lansează împreună cu Sprint Music o piesă interesantă, ”Alexia”. Pentru noua melodie muzica a fost făcută de Andres Chiriac, care a colaborat și la text împreună cu Ștefan Mihalache – Connect-R, la orchestractie au colaborat Epic Julius și Enri Demi, la chitară a fost Robi Velisar iar de Mix-Master s-a ocupat Epic Jiulius @ Midiots.
Pentru această piesă Andres face echipă bună cu un alt artist foarte iubit de public și anume Johny Romano, care a fost foarte încântat de această melodie.
”Piesa Alexia arată cât de ușor se poate îndrăgosti cineva de o persoană publică pe care o vede doar pe social-media. Este o piesă pe care am făcut-o eu și la care a contribuit și Connect-R. Am ales ca Alexia Ale să fie subiectul principal pentru că am simțit ca ea se potrivește cel mai bine, totul s-a întâmplat natural fără a ne gândi prea mult. Ca featuring l-am ales pe Johny Romano pentru că, fiind prieteni foarte buni, știam că o să ne distrăm și o să fie vibe-ul potrivit”, a povestit Andres Chiriac.
Trebuie menționat ca prima oară piesa va fi ascultată live la Ziua lui Ștefan, la concertul de la Arenele Romane, unde Connect-R își sărbătorește ziua și are foarte mulți invitați.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *