Andrew Rayel si Sam Gray lanseaza Wild Feelings, o piesa ca un imn al verii 
2022-05-14 08:23:00

„Wild Feelings” este o piesă despre dorință de necontrolat și pasiune dusă la extrem, totul într-un cadru cald, al verii. Cu un refren venit din spuma valurilor, piesa lui Andre Rayel este despre energie. Titlul vorbește de la sine, iar piesa este un must-have în toate playlisturile, pentru că vara nu poate fi completă fără „Wild Feelings”.

Soare, căldură, iubire, energie, dorință, toate sunt ingrediente care se regăsesc în piesa lui Andrew Rayel. Vocea puternică a lui Sam Gray reușește să dea profunzime fiecărui vers rostit, iar totul capătă o aură unică.

Andrew Rayel este un DJ, producător, om de radio și fondator de casă de discuri din Republica Moldova. Acesta a colaborat, de-a lungul timpului, cu nume sonore, printre care Armin van Buuren, NWYR, Garibay, Emma Hewitt, HALIENE și Christina Novelli. De asemenea, acesta a fost prezent la unele dintre cele mai mari festivaluri, inclusiv Tomorrowland.

Sam Gray este compozitor, cântăreț, multi-instrumentist și producător, cunoscut mai ales pentru piesa lansată alături de The Chainsmokers, „Takeaway”. Acesta a compus piese pentru mai mulți artiști, printre care Hardwell, DJ Katch, Solano, Abi Phillips, Manovski, Ben Saunders, Alle Farben, Julian Martel, The Magician, Julian Perretta, Nile Rodgers și Tobtok. Sam Gray are peste 1,5M de ascultători, lunar, pe Spptify.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *