Anii 2000 s-au intors in piesa Time time a trupei Trei Degete
2021-12-11 18:25:00

Asemenea hitului „Dragostea din Tei”, care a cucerit ascultătorii de peste tot din lume, și melodia lansată de trupa Trei Degete, fondată de vloggerul francez Squezzie, „Time Time”, a atras atenția oamenilor de peste tot din lume.

Inspirată de hitul trupei O-Zone, „Time Time”, care a pornit de la ideea de a face o piesă în stilul celor din anii 2000, a ajuns la peste 20 de milioane de vizualizări pe YouTube. De asemenea, pe Deezer în România și pe Spotify în Franța, piesa se află în topul celor mai ascultate.

O melodie despre o călătorie în timp, amuzantă și plină de energie, „Time Time” reușește să ne transporte și pe noi înapoi în timp, pentru a ne bucura de vibe-ul anilor 2000. Fiind totuși o parodie, printre temele abordate se numără și fericirea de a mânca un pepene fără sâmburi.

„Piesa a apărut ca o provocare, din dorința de a face o parodie după muzica anilor 2000, având ca inspirație centrală piesa Dragostea din Tei, fiind una dintre cele mai cunoscute melodii ale acelei perioade. Nu ne-am așteptat să se viralizeze așa, însă acest lucru nu face decât să ne bucure și mai tare.”, a spus Squeezie.

Squeezie, în vârstă de 25 de ani, pe numele său adevărat Lucas Huachard, este un vlogger francez cu peste 16,5 milioane de abonați pe canalul său de YouTube. În majoritatea vlogurilor de pe canalul său, acesta propunea clipuri umoristice și filmulețe cu reacții la diferite teme de actualitate.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *