Anitta a lansat piesa „Mil Veces"
2023-10-29 17:47:15

Anitta a lansat piesa „Mil Veces”. „Am trecut prin asta de o mie de ori”, cântă Anitta, despre o relație problematică și pasională, care este greu de încheiat. „Aceasta este o melodie incredibilă! Îmi plac notele pop atractive ale versurilor sale, care vorbesc despre o relație care nu a fost menită să dureze, ci continuă să experimenteze suișuri și coborâșuri. Este o nebunie… este o dinamică a relațiilor pe care mulți am experimentat-o deja. Cred că „Mil Veces” se va referi la mulți oameni”, spune Anitta.

„Mil Veces” este un funk melodic, un subgen al funk-ului din Rio de Janeiro, caracterizat printr-un conținut mai liric și romantic și o producție muzicală mai blândă și melodică. Acest lucru nu este o coincidență, deoarece această estetică a sunetului seamănă cu lucrările timpurii ale Anittei în cântece precum „Meiga e Abusada” și „Eu Vou Ficar”.

Pentru a capta pe deplin această identitate braziliană, Anitta a fost hotărâtă să aducă producători din țara ei natală pentru producția albumului său „Funk Generation”. La fel ca și cu DJ Gabriel do Borel, care a lucrat la compunerea și producția noii piese.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *