Anitta a lansat single-ul Funk Rave
2023-07-04 11:59:03

Anitta a lansat single-ul “Funk Rave”. Despre cântec, Anitta a declarat: „Toată muzica pe care am făcut-o în ultimul an este muzică de care sunt atât de mândră. Este incredibil de brazilian, cât și pentru intregul glob – m-am asigurat că sună ca mine. Acest gen reprezintă copilăria mea. Am făcut această muzică cu intenția de a arăta tuturor acele rădăcini, ceea ce este cel mai important pentru mine, iar „Funk Rave” face exact asta.”

Piesa o găsește pe artistă conectându-se strâns la rădăcinile ei. Ea a prezentat inițial „Funk Rave” la începutul acestei luni, când a debutat live în timpul ceremoniei de deschidere a finalei Ligii Campionilor UEFA de la Istanbul, Turcia.

Săptămâna aceasta, Anitta a participat la prezentarea de modă pentru bărbați a brandului Louis Vuitton. La începutul acestui an, ea a primit o nominalizare la categoria „Cel mai bun artist nou” la Premiile Grammy 2023. A încheiat o serie de mișcări care au făcut istorie, inclusiv obținerea Guinness World Records® ca „Primul artist solo latin care a ajuns pe locul 1 pe Spotify la nivel global” și câștigătorul în 2022 a premiului Best Latin la VMA, EMA și AMA. Între timp, opera ei multilingvă din 2022, Versions of Me, a numărat miliarde de stream-uri și a câștigat locuri pe listele celor mai bune albume de la sfârșitul anului de la Billboard, Rolling Stone, Stereogum, UPROXX, Variety și multe altele.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *