Anitta face echipă cu Brray și Bad Gyal pentru "Double Team"
2024-04-01 20:23:04

Anitta face echipă cu Brray și Bad Gyal pentru “Double Team”. Prezentând Funk brazilian pe scena globală, superstarul internațional nominalizat la premiile GRAMMY® Anitta anunță cu mândrie noul ei album așteptat cu nerăbdare, Funk Generation, care va fi lansat pe 26 aprilie 2024.

Funk Generation o vede pe Anitta să-și canalizeze cele mai formative influențe din copilăria ei în Brazilia. Ca atare, ea evocă spiritul funk-ului clasic brazilian cu propria ei întorsătură personală, perfectă pentru o nouă GENERAȚIE…

Despre înregistrare, Anitta a spus: „Funk Generation este un album în care îmi sărbătoresc rădăcinile. Aici exprim puterea funk-ului lui Rio în fiecare piesă a ritmurilor sale unice, dansabile și senzuale. Este un ritm născut în favele, unde am copilărit, și emană rezistență și artă în fiecare comunitate. Sunt mândră să lucrez la un proiect despre un gen care a fost stigmatizat pe nedrept în Brazilia, dar care încet-încet câștigă recunoaștere în întreaga lume. În album, aduc colaborări importante care m-au ajutat să spun această poveste. Am fost implicată în fiecare pas al producției și direcției vizuale și am atins rezultatul pe care mi l-am dorit.”

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *