Anitta lanseaza un material de trei melodii "FUNK GENERATION: A FAVELA LOVE STORY"
2023-08-20 11:16:23

Superstarul internațional Anitta lansează un nou pachet de trei melodii intitulat Funk Generation: A Favela Story.

Anitta a deschis calea pentru Funk Generation: A Favela Love Story cu banger-ul internațional „Funk Rave”, care se apropie deja de 25 de milioane de ascultari pe Spotify, în plus față de aproape 15 milioane de vizualizări pe YouTube la videoclip.

Pachetul include două piese noi „Casi Casi” și „Used To Be”, care vor fi însoțite de videoclipuri ce vor spune cum se desfășoară povestea în trei părți.

Anitta spune: „În acest proiect mă scufund în funk. Ritmul care m-a ridicat si care face parte din cultura in care m-am născut. În imagini, există o mulțime din ce am experimentat în favele. Videoclipurile funcționează individual, dar sunt și o trilogie! Va trebui să le urmărești pe toate trei pentru a înțelege rezultatul! Arată frumos, distractiv, colorat și amuzant!”

Funk Generation: A Favela Love Story marchează primul material care deschide calea catre urmatorul album al artistei.

De când a apărut în Brazilia în urmă cu șase ani, superstarul global nominalizat la Grammy, Anitta, a facut pasi importanti pentru a deveni artistul principal al unei noi generații de muzică latino-americană.

Primul single al lui Anitta din 2022, „Envolver”, a devenit cel mai mare debut solo al unui artist brazilian în istoria topului Spotify Global si a ajuns pe locul 1 iTunes în 19 ţări. De asemenea, ea și-a lansat cel mai recent album Versions of Me în aprilie 2022. Albumul cu 15 piese
a fost lansat în spaniolă, engleză și portugheză, care a depășit 1 miliard de streamuri pe Spotify. Vara trecută, ea a câștigat un MTV Music Video Award® 2022 la categoria „Cel mai bun latin” pentru „Envolver”. În 2019, a câștigat și „Cea mai bună artistă feminină” la Latin AMA. Începând din 2014, Anitta a fost numită „Cel mai bun act brazilian” la MTV Europe Music Awards timp de cinci ani consecutiv.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *