Annei ne prezintă un Colț de Vama Veche altfel! Eleva Stage Academy by Lora revine cu un nou single!
2016-08-19 16:31:10

După ce a înregistrat mai bine de 14.000 de vizualizări cu videoclipul său de debut, “Întreg”, Annei lansează astăzi o nouă piesă prin care ne arată ce înseamnă o zi de distracție ca la carte pentru ea și prietenele sale.

Profitând de ultimele zile de august, Annei ne oferă o piesă perfectă pentru soundtrack-ul unor clipe de vară pline de aventuri, șoti și râsete zgomotoase.

“Colț de Vama Veche” ne prezintă o zi ideală din viața a trei adolescente care se bucură de soare prin plimbari lungi în oras, iar apoi dau frâu liber distracției și intră, neinvitate, la piscină, pentru a se răcori și a se bucura de cocktailuri delicioase.

“Colț de Vama Veche este un cântec dedicat în special prieteniei, trăirilor frumoase pe care le avem atunci când petrecem timp cu prieteni dragi. Doar împreună putem forma amintiri de neuitat și clipe pe care ni le dorim interminabile”, a descris Annei mesajul piesei proaspăt lansate.

În vârsta de doar 12 ani, Annei deja a obținut o serie de performanțe notabile, fiind premiantă la nai și la pian. Mai mult, tânăra artista continuă să își perfecționeze abilitățile și studiază canto și producție muzicală, contribuind chiar la compunerea primului său single, “Întreg”.

Spre deosebire de piesa de debut, Annei a optat pentru un peisaj urban pentru a ilustra “Colțul de Vama Veche”, reușind să iasă din tipare.

Ca orice adolescentă, Annei adoră să faca shopping, să descopere ultimele tendințe în materie de make-up și să stea la povești cu prietenele sale.

Annei este elevă Stage Academy by Lora, prima academie privată din Sud-Estul Europei care antrenează în regim 360 grade talentele viitorilor artiști.

Așadar, vă invit cu multă plăcere sa urmărim clipul noului single al frumoasei Annei, “Colțul de Vama Veche”, apoi vă aștept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *