ANNES revine cu propria-i poveste despre "EA si EL"
2017-11-02 20:05:50

“In ploaie” feat. Jimmy Dub, “Ti-ai dorit alta” feat. JerryCo sau “Arde” feat. Balkan, sunt doar cateva dintre frumoasele colaborari cu care ANNES ne-a incantat in ultima vreme.

Astazi, frumoasa cantareata revine cu propria poveste de dragoste, despre EL, cel care i-a furat inima de cand avea 19 ani si despre EA insasi, cea care i-a daruit inima de la prima vedere…

“Mi-am adus aportul si am dat directie mesajului, versurilor, pentru ca am vrut sa le povestesc prin muzica, atat celor care mi-au urmarit evolutia de-a lungul anilor cat si celor care ma descopera acum, ce poveste traiesc, sa-i pot inspira, sa le dau motive de incredere in iubirea adevarata care rezista tuturor furtunilor.

Traiesc in aceeasi poveste de dragoste de la 19 ani. A fost frumos, a fost greu dar suntem inca impreuna…

Dragostea este însușirea celor puternici, a celor care nu se tem să iubească. EA riscă și pariază pe emoții sincere, pentru a-și umple viața cu cele mai frumoase senimente.”, a marturisit artista

Piesa a luat nastere in studioul UNDERCLOVER, pe muzica compusa de Iolanda Boban si pe versurile scrise de artista, impreuna cu Iolanda Boban, iar productia video s-a realizat sub atenta supraveghere a regizorului Alexandru Avram, alaturi de Adrian Iiescu si Irina Tudor.

În cei 7 ani de existență, Red Clover Media a reprezentat cu succes cele mai cunoscute piese ale unora dintre cei mai apreciați artiști români. Sute de piese aflate atât în top-urile naționale, cât și internationale au poziționat Red Clover Media printre cei mai importanti jucători din industria muzicală românească.

F.Charm, Miss Mary, Xonia, Delia, Sonny Flame, Alessia, Alexinno & Starchild, George Hora, Kamelia, Nane, Zhao, Maximilian, Lora sau Alex Mica sunt doar câțiva dintre artiștii cu care Red Clover Media a colaborat de-a lungul timpului.

Așadar, acestea fiind spuse, vă invit cu multă plăcere să urmărim împreună clipul piesei „EA si EL”, apoi vă aștept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *