ANTONIA începe petrecerea cu Late Night Feelings
2023-05-31 12:33:20

Vara este aproape aici, iar petrecerile vor contura o atmosferă de neuitat, atunci când sunt însoțite de muzică bună. Antonia prezintă “Late Night Feelings”, o piesă de dans, cu un tempo alert, însoțită de un videoclip colorat, fun și dinamic.

Piesa a fost scrisă de Alida, Rollo, Alexandru Cotoi, Marcel Botezan, Sebastian Barac, versurile de Alida, Rollo, iar producția a fost realizată de Alexandru Cotoi, Marcel Botezan, Sebastian Barac.

 

Pentru videoclip, Antonia a colaborat cu NGM Creative, regizor Bogdan Păun, DoP Alex Mureșan, producția video Loops Production.

 

,,Vara începe cu piesa <<Late Night Feelings>> și sunt fericită să aduc energie fanilor mei. Rămâneți la curent, vara este lungă și am multe surprize pentru voi “, a spus Antonia.

 

În acest an, Antonia a lansat “Dududum” cu florianrus, o melodie de dragoste care a câștigat inimile publicului. În același timp, a fost unul dintre personajele principale ale producției românești “Haita de acțiune”, o comedie scrisă și regizată de Vali Dobrogeanu, în care actrița a jucat rolul unui ofițer de poliție alături de Matei Dima ( BRomania ), Alex Bogdan, Anca Dinicu, Vlad Brumaru, Anca Dumitra, Iancu Sterp, Elena Chiriac și Alex Delea.

2022 a fost anul colaborărilor pentru Antonia, artista a lansat “Una Favela” cu Qodës, piesă care a cucerit topurile din Grecia și Bulgaria, “Send Me Your Love” cu Gromee, un cunoscut DJ și producător polonez și “Clap Clap” cu Gran Error și Elvana, dar și “Ibiza”.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *