ANTONIA lansează "Amya" cu videoclip oficial
2017-10-23 14:50:35

ANTONIA revine cu un nou single “Amya”, piesă lansată cu videoclip oficial.

“Amya” a fost compusă de Alex Velea, Cristian Valentin Udrea (Rashid), produsă de Răzvan Matache și Florin Buzea, mix și master Sergiu Musteață.

Videoclipul piesei a fost filmat și regizat de Khaled Mokhtar, cu care ANTONIA a mai lucrat și pentru “Marabou”, “Greșesc”, dar și pentru single-ul anterior “Iubirea mea”.

De imaginea ANTONIEI s-a ocupat Ema Uță (make-up), Sorin Stratulat (hair styling), Cristina Crăciun (ținute).

Single-ul “Iubirea mea” lansat în vara acestui an a cucerit radiourile și televiziunile muzicale, iar pe YouTube, are peste 23 de milioane de vizualizări.

La începutul acestui an, ANTONIA a lansat și “Dor de tine” cu peste 8 milioane de vizualizări.

De asemenea, a fost implicată și in show-ul de televiziune „Uite cine dansează”, prima experiență într-o emisiune de dans a acesteia.

De curând, artista a lansat propria linie de merchandise, care are ca produse tricouri și bluze cu pozele ANTONIEI sau logo-ul de artist.

Produsele sunt disponibile pe http://www.thisisantonia.com

În perioada următoare, ANTONIA urmează să lanseze alte piese în limba română, dar și în engleză.

Global Entertainment – Global Records, casa de discuri, Global Booking, agenție de impresariat și Global Influencers, agenție de influencers marketing, reprezintă artiști de top precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Lariss, Nicoleta Nucă, GJAN, Karmen, Lucia, MIRA, Lori Ciobotaru, Yanka, Vanotek și influenceri de referință precum Alina Ceușan, Carmen Grebenișan, Laura Mușuroaea, Codin Maticiuc, BRomania, Flick, Mircea Bravo, Ilie, Maximilian, Laura Giurcanu, Selly și mulți alții.

Așadar, acestea fiind spuse, vă invit cu mare drag să urmărim împreună clipul piesei “Amya”, apoi vă aștept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *