Antonia lansează piesa "Prieteni", un statement puternic despre valorile importante din viața artistei
2024-07-04 20:11:58

Antonia prezintă piesa “Prieteni”, o ironie fină despre oamenii care nu mai știu să aprecieze valori esențiale precum loialitate, prietenie, sinceritate în relațiile interumane. Este un statement care marchează dezamăgirile din viața artistei, dar și din experiențele fiecăruia dintre noi.

Piesa a fost compusă de Theea Miculescu, Antonia, Marcel Botezan, Sebastian Barac, versuri de Theea Miculescu, Antonia, producție Marcel Botezan, Sebastian Barac.

“Prieteni” a fost lansată cu un lyric video după un concept de Claudiu Burcă și the3AM, edit video Mihai Țiu.

Antonia a lansat de curând “eRai”, prima colaborare cu Delia.

Antonia alături de Alex Velea vor cânta înainte de show-ul lui Maluma la Neversea vineri 5 iulie.

Anul acesta, Antonia a lansat “Hasta Luego” și “Cum se împarte dragostea” cu Puya, a doua lor colaborare după “Hurricane”.

 

În 2023, Antonia a lansat single-ul “Moonlight” cu KiDi, “Bad Girls” cu SICKOTOY, INNA și Eva Timush, dar și “Dududum” cu florianrus, o piesă de dragoste care a uimit publicul, dar și “Late Night Feelings, precum și “Ping Pong”. În același timp, a fost unul dintre personajele principale ale filmului “Haita de acțiune”, o comedie scrisă și regizată de Vali Dobrogeanu, în care artista a jucat rolul unui polițist alături de Matei Dima (BROmania), Alex Bogdan, Anca Dinicu, Vlad Brumaru, Anca Dumitra, Iancu Sterp, Elena Chiriac și Alex Delea. Sfârșitul anului 2023 a adus “Iubirea mea e cu tupeu”, o melodie în limba română care a crescut rapid pe TikTok.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *