ANTONIA prezintă Amor, o declarație de dragoste plină de emoție
2021-11-24 18:14:00

Antonia revine cu o nouă piesă de dragoste, plină de căldură, emoție și sensibilitate care se numește “Amor”.

Single-ul a fost compus de Alex Pelin și Alexandru Turcu, text Alex Pelin, producție Alexandru Turcu, iar pentru videoclip care face parte din seria “The Session” de la Global Records, Antonia a lucrat cu Kobzzon (regizor) și Alexandru Mureșan (director de imagine). Echipa de beauty a fost formată din George Cozma (hair), Claudiu Burcă (make-up) și Cristina Crăciun (styling).

“Amor este o piesă frumoasă de dragoste care îți dă o stare de bine, dar și de nostalgie, fie dacă ești într-o relație și ești fericit, fie dacă îți dorești o relație. Abia am așteptat să vină momentul lansării acestei piese, pentru că este specială, sinceră, cu multă iubire”, a spus Antonia.

De curând, Antonia a lansat “Benny Hana” cu Pitt Leffer și Guilty Pleasure, o piesă compusă de Sebastian Tudor, Emanuela Alexa, Andrei Ursu, Costel Domințeanu, Alex Ghinea (911), versuri Cezar Guna, Sebastian Tudor, Andrei Ursu, producție Costel Domințeanu, Alex Ghinea (911).

Anul acesta, Antonia a lansat “I Think I Love Him”, dar și “Take Me Somewhere” feat. Avalan, piesă care este imnul primei ediții SAGA Festival.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *