Antonio Pican a lansat piesa Esti Sigură, o nouă compoziție proprie
2023-02-28 18:47:15

După cum ne-a obișnuit în ultimul an, Antonio Pican revine în atenția fanilor cu o nouă creație proprie pe care o lansează împreună cu Sprint Music. Noua piesă se numește “Esti Sigură” și este compusă chiar de artist.

Antonio Pican lansează azi o nouă piesă, creație proprie, împreună cu Sprint Music. După ”Super Eroi” și ”Demon” acum interpretul ne oferă o nouă melodie care se numește “Esti Sigură” și la care deocamdată nu a filmat videoclip. Momentan, solistul lansează melodii după care filmează și videoclip, înregistrand astfel mii de vizualizări.

Antonio Pican este foarte inspirat și se simte bine în timp ce compune. Artistul pregătește multe surprize muzicale iar pentru anul acesta va aduce în atenția fanilor săi și mai multe piese cu care vrea să urce în topuri.

„Vă voi surprinde”, a mai declarat tânărul solist care s-a schimbat total în ultimii doi ani, cel puțin din punctul de vedere al look-ului, căci Antonio este un împătimit al sportului. Pentru această piesă tânărul artist a colaborat pentru orchestrația melodiei cu Cătălin Năstase și Alex Leceanu.

Anul trecut a fost, cu siguranță, un an de cotitură și schimbări pentru Antonio Pican care nu numai că s-a transformat fizic, ci s-a maturizat și muzical. Iar acest lucru se vede cu desăvârșire în noile piese la care artistul lucrează și pe care le lansează una câte una, bucurându-se de succes.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *