Anuryh si Boier Bibescu lanseaza #Pierdevara
2018-06-28 18:45:56

Imnul verii a fost stabilit! #PierdeVara este o piesa care te indeamna la distractie, te trimite la mare si te ajuta sa scapi de toate inhibitiile. Vara asta nu te indragostesti, vara asta faci tot ce-ti trece prin cap, iar Anuryh iti arata cum prin noua ei piesa in colaborare cu Boier Bibescu.

Anuryh a debutat alaturi de Boier Bibescu, LLP si Jon Baiat Bun pe “Hazu x Toba x Basu”, piesa ce a depasit 10 milioane de vizualizari, urmata de colaborari de success cu Rashid (“dB) si Alessandra (“Tata”). Cel mai recent, vocea artistei a fost prezenta pe hitul Fly Project – Get Wet, lansand la scurt timp si primul sau single solo – “In My Head”.

Pe langa diferitele colaborari lansate, Anuryh este MC in cluburile din Romania din 2012, urmarindu-si in paralel si pasiunea pentru moda prin intermediul “Zen”, propriul brand de haine.

”Cand m-am gandit la versurile piesei mi-am spus ca o sa fie imnul verii pentru mine si pentru toti fanii mei. Mi se pare uneori ca vara e prea scurta ca sa pierzi vremea. Multi se plang de caldura, de job si de alte probleme, in loc sa se relaxeze si sa se bucure de vara. Acesta este mesajul meu: Nu pierde vara!”- Anuryh

Bibescu s-a lansat pe piata muzicala autohtona in anul 2011 cu hitul “Dan Spataru”. In calitate de producator, acesta a lucrat pentru nume sonore din industrie: Puya, Alex Velea, Cabron, Smiley si Corina pentru hit-uri precum ”Stinge Lumina”, ”A ta”, ”Marfa tare” si ”I Want Cha”. Beat-urile si abordarea sa muzicala unica l-au facut pe Boier Bibescu unul dintre cei mai apreciati producatori muzicali de la noi din tara.

”Mi-a placut foarte mult sa colaborez cu Anuryh la piesa asta. Mi se pare un hit! de vara si-un reminder perfect ca viata e scurta si trebuie sa ne bucuram de ea in totalitate, in orice clipa, indiferent de situatie”- Boier Bibescu

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *