Apocalyptica: Doua concerte in Romania in 2021
2021-01-28 18:57:03

Apocalyptica revin in Romania in octombrie anul acesta, pe 4 octombrie la Cluj-Napoca si pe 5 octombrie la Bucuresti (open air). Biletele se pun in vanzare vineri pe iaBilet iar primele 200 au pret special

Apocalyptica sunt prezenti pe scena metal inca din 1993 initial fiind o formatie ce abordeaza muzica Metallica folosint insa instrumente clasice. Cu toate acestea, treptat formatia a devenit un exponent reprezentativ al stitlului Symphonic Metal lansand pana in prezent 9 albume de studio. Primul a fost celebrul “Plays Metallica by Four Cellos” in 1996 iar cel mai recent disc este Cell-0 lansat pe 10 Ianuarie 2020.

Cell-0 este primul album dupa Reflections (2003) care este in intregime instrumental. In cazul celorlalte albume Apocalyptica a colaborat cu nume mare ale scenei metal internationale printre care Joe Duplantier, Corey Taylor, Cristina Scabbia sau Till Lindemann. In schimb cel mai recent album aduce o colaborare cu Troy Donockley, multi-instrumentalistul din Nightwish.

Apocalyptica ramane una dintre formatiile etalon ale metalului simfonic fiind una dintre primele trupe care au introdus instrumentele clasice in muzica metal.

Un eveniment BestMusic Live Concerts & METALHEAD powered by ROCK FM.

Va invit cu drag!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *