Aprilie incepe "Fara control"! Jean Gavril si NOSFE lanseaza piesa lor de baieteala!
2021-04-05 17:21:00

Aprilie începe Fără control cu noua piesă interpretată de Jean Gavril și NOSFE. Timbrul puternic al lui Jean Gavril, agresivitatea lirică propulsată de NOSFE, toate vă vor da un super boost pentru a face tot ceea ce simțiți că vă doriți.

Cu un ritm care a făcut până și ziua de luni să înceapă mai bine, colaborarea celor doi transmite un mesaj puternic: poți face în viață tot ceea ce vrei, dar așteaptă-te și la consecințele care, uneori, pot scăpa de sub control.

„Fără control eu fac ce vreau/ Până când iese nasol/ Tu-mi spui să stau câteva zile, fără tine” sunt versuri pline de atitudine, încredere și curaj. Iar, în vremuri ca astea, let’s be honest – cu toții am început să avem momente în care vrem să fim Fără control.

“Fără control” e o piesă cu atitudine și vibe puternic, pe băiețeală. E o piesă de mers la sală, cu vibe motivațional și care ne îndeamnă să facem ce vrem cu viața noastră și să ne asumăm deciziile pe care le luăm. Și, implicit, și consecințele pe care le au acțiunile noastre, care uneori pot scăpa de sub control.

Piesa e făcută cu NOSFE pentru că el este un artist care a înțeles vibe-ul și care a dat o strofă bombă, în completarea refrenului monstru. Și el, la rândul lui, este un artist destul de agresiv și aduce clar un plus valoare la vibe-ul piesei. ANGUS rupe cu chitara ca de obicei și a băgat riffuri și solo zid, de pe motocicletă, frumows!

Continui să conturez noi direcții în rock-ul românesc prin sound și producție și colaborări cu artiști din sfera Trap/Rap și nu ne oprim aici. Urmează și o piesă cu BRUJA, care intră la categoria Trap’n’Roll, ca să ii zicem așa., spune Jean Gavril.

NOSFE adaugă: Jean e un rockstar, ca mine, și ne-am conectat instantaneu, pe covorul din studioul lui Vladimir, unde am bătut cu pumnii și picioarele, pentru a înregistra ce urmau a fi tobele piesei. ANGUS a livrat un solo impecabil și clipul a curs lejer, alături de câteva beri. Ador piesa asta, și abia așteptam să iasă! Vă pupă UNCHIU!”.

Jean Gavril este un artist român născut în Constanța. De la “Totul sau nimic” și până în prezent, creația lui Jean Gavril cucerește cu încredere inimile ascultătorilor nonconformiști de muzică rock. Emoția, tupeul și libertatea îi definesc muzica- un mix dintre energia Woodstock, ușoare influențe pop și funk-ul anilor ’60.

De mic copil învață să cânte la chitară și își face prima trupă fiind la liceu. La 21 de ani semnează cu Roton Music și HaHaHa Production – case de discuri cu care lucrează în prezent. Primele sale melodii „Totul sau nimic”, „Tocuri” și “Fată, bea cu mine” cuceresc din prima publicul român, iar piesa “Oh, Ramona” devine un succes internațional datorită filmului cu același nume.

Având un spirit cameleonic, Jean Gavril nu poate fi încadrat în limitele unui gen muzical, ceea ce îi accentuează versatilitatea și unicitatea. Artistul nu urmărește să revoluționeze trendurile industriei, ci transpune în muzică exact ceea ce trăiește, la maxim: “Ca și artist, sunt conștient de faptul că am ceva de zis și ceva de făcut. Tot ce vreau e să fiu sincer cu mine și să transmit prin muzică poveștile pe care le trăiesc. Înainte de toate, sunt un om ca toți ceilalți. Așa că, nu văd de ce m-aș ascunde în spatele unor măști.”

NOSFE și-a făcut simțită prezența preponderent cu SATRA B.E.N.Z. – cei care au adus stilul de muzică trap īn Romania. Cifrele acestui fenomen au fost doar īnceputul a ce avea să urmeze din punct de vedere al vizualizărilor. Lansată īn 2016, Șatra se īntoarce a avut 16.000.000 de views pe YouTube, vreme īn care din ce īn ce mai mulți au fost influențați și au avut curaj să īși īnceapă o carieră īn trap. Preponderent proiectată ca un outlaw al industriei, trupa fost rampa de lansare prin care artiștii au lansat individual și proiectele personale.

Piesele cu care NOSFE s-a auzit pe radio au fost File De Poveste (feat Raluca), Lamare si Brasil. Artistul a cochetat cu zona mainstream īncă de la Condimente, īn featuring cu Ruby, care a strāns 74.000.000 de vizualizări, succes care a determinat și un cooking show prezent pe platforma lui de YouTube. A adus īn trap acel vibe cu iz latino, imagine păstrată și conturată īn următorul hit, DAI, cu aproape 7.000.000 de vizionări.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *