Aproximativ o saptamana pana la concertele Dream Theater din Romania! De astazi, fanii isi pot lua bilete de acces general!
2017-05-10 17:46:14

Dupa entuziasmul manifestat de cei care si-au achizitionat biletele din pachetele Platinum Dream Ticket si Golden Dream Ticket, de astazi organizatorii au pus la bataie biletele de acces general pentru cel mai asteptat concert de rock al primaverii.

Au mai ramas doar 9 zile pana cand fanii vor avea sansa unica de a asculta live integral albumul “Images and Words”, cel mai bine cotat disc din istoria uneia dintre trupele etalon ale muzicii rock.

Pe fani ii asteapta 3 ore de extaz pe 19 mai la Cluj-Napoca si pe 20 mai la Bucuresti in ceea ce se anunta a fi doua evenimente “once in a lifetime”.

Le reamintim posesorilor de Golden Dream Tickets sa se inscrie pe www.phoenixentertainment.ro pentru a intra in cursa pentru unul din cele 10 pachete VIP Golden.

Biletele pot fi achizitionate la pretul de 225 de lei pana la data de 18 mai si la 250 de lei in ziua concertului.

Biletele sunt disponibile in reteaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Carrefour, Diverta, benzinariile OMV, librariile Humanitas si Carturesti si online pe www.eventim.ro.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag la concerte, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *