Arando Marquez și Elena Ionescu lansează piesa “Damelo”
2017-07-03 20:54:16

Arando Marquez revine în atenția publicului cu un nou single, “Damelo”, fiind al treilea single în limba spaniolă al lui. Pentru această piesă artistul a colaborat cu frumoasa Elena Ionescu, fosta solistă a trupei Mandinga.

““Damelo” este noul meu single de vara. Sunt la a treia piesă în limba spaniolă din carieră mea. Primul single – “No me digas”- a fost cu Hevito şi a avut un succes foarte mare peste hotare, al doilea single în spaniolă a fost cu Oana Radu – “Pina Colada” – foarte difuzată în Polonia, Mexic, Albania, etc, după care am făcut-o şi pe a treia, un frumos featuring cu Elena Ionescu, pe care o consider una dintre cele mai bună voci din România care cânta foarte bine în limba spaniolă. “Damelo” este o piesă despre o relaţie dintre un băiat şi o faţă, o poveste de dragoste. Pentru acest single am colaborat cu vechea mea echipa: Răzvan Matache, DJ Bone, Connect-R, J-Yolo, Phelipe şi cu Omar de la Mandinga. De asemenea, este primul meu single în colaborare cu Sprint Music. Îmi doresc că “Damelo” să ajungă la sufletul tuturor oamenilor, să se bucure şi să danseze pe ea şi să se bucure de dragostea pe care o trăiesc sau şi-o doresc. Sper să avem susţinerea radiourilor din România în încercarea de a cuceri topurile de afară, pentru a promova o piesă în limba spaniolă”, spune Arando Marquez.

“Arando mi-a propus piesă, în prima faza am ascultat-o şi nu ştiam că e vorba de o piesă latino. Am aflat după aceea, de la fostul meu pianist, Omar Secada. Am mers apoi la Arando la studio, am ascultat piesă şi mi-a plăcut foarte mult. Îl ştiam de la colaborarea lui cu Pepe la piesă “E vara mea”. M-am bucurat de această colaborare şi sper să fie de bun augur. “Damelo” este o piesă de mare, de soare, să dea Dumnezeu să ajungă acolo unde ne dorim amândoi, cât mai sus!”, a spus Elena despre cum a început colaborarea dintre cei doi.

Așadar, acestea fiind spuse, vă invit cu multă plăcere să ascultăm împreună piesa “Damelo”, apoi vă aștept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *