Aria Moon aduce emotie si vindecare cu noul sau single Iubirea inseamna adio
2023-05-19 21:34:07

Aria Moon, talentata artistă româncă, revine în atenția publicului cu un nou single încărcat de emoție și pasiune. Iubirea înseamnă adio surprinde inimile ascultătorilor și vindecă rănile sufletului.

“Am scris Iubirea înseamnă adio într-un moment de vulnerabilitate, cu gândul că, cineva, acolo, va rezona cu acest subiect”
“Iubirea este un proces, ea nu apare într-o zi și nici nu dispare peste noapte. Uneori spunem adio tot din iubire, pentru fericirea noastră sau a celuilalt, atunci când relația devine toxică. Am scris Iubirea înseamnă adio într-un moment de vulnerabilitate, cu gândul că, cineva, acolo, va rezona cu acest subiect. Cuvântul adio nu este doar despre la revedere, ci o dovadă de maturitate emoțională și asumare.” a declarat Aria Moon.

Cu versuri care descriu o maturizare emoțională profundă și o perspectivă nouă asupra iubirii, Aria Moon ne arată că uneori expresia iubirii poate fi înșelătoare și se poate manifesta chiar și printr-un adio. Sunetul piesei, o combinație armonioasă între balada modernă și elemente contemporane, te poartă într-un carusel al emoțiilor și amintirilor.

Noul single Iubirea înseamnă adio este disponibil acum pe platformele majore de streaming.

Piesa a fost scrisă și compusă de Aria Moon, iar producția a fost realizată de Călin Grajdan.

Despre Aria Moon

Aria Moon s-a remarcat în industria muzicală românească datorită versurilor sale emoționante și abilității de a utiliza metafore într-un mod unic. Arista își captivează publicul prin melodiile sincere și vocea sa puternică. Aria și-a făcut cale în industrie după participarea în emisiunea X Factor România, difuzată pe Antena 1. De atunci, a strălucit în numeroase concursuri și evenimente muzicale, cântând și compunând pentru artiști populari români precum Nicole Cherry, Adda, Lidia Buble și Nicoleta Nucă, atrăgând milioane de vizualizări pe platforma YouTube.

Unul dintre single-urile sale, Barman, în colaborare cu Andrei Bănuță, a strâns peste 331.000 vizualizări, confirmând talentul și popularitatea crescândă a Ariei Moon. Talentata artistă a impresionat audiențele prin interpretările sale live la posturi de radio de top, precum Virgin Radio și Radio Impuls, iar în acest an a urcat pe scena de la Art Safari 2023.

Aria Moon este renumită pentru abilitatea sa de a scrie versuri sincere și captivante, care creează o conexiune profundă cu ascultătorii. Muzica sa poate fi considerată ca imagini muzicale ce se contopesc cu experiențele sale de viață.

Despre Roton

Pionier în industria muzicală românească, Roton Music este creatorul unei întregi generații de talente. Văzut ca un reper în industrie din 1994, Roton și-a creat și consolidat rolul de descoperitor și dezvoltator de artiști. Printr-un catalog care a generat mereu valuri de emoție, Roton Music reunește sub aceeași umbrelă artiști din toate sferele muzicale. Artiștii noștri sunt o prezență constantă în topurile internaționale ceea ce a generat pentru Roton imaginea celui mai mare exportator de muzică din România. În continuă expansiune, portofoliul Roton include în prezent o multitudine de sub-label-uri: INAMEIT, RUL Music, Green Tree Studios, Magic Bell, Tezaur și colaborări de succes cu branduri partenere naționale și internaționale: Armada Music, Kontor Records, Scorpio Music, Energy Production, Hahaha Production, DeMoga Music, Mattman Music, Forward Agency, Green Eye, Teddy Bear Party, Seek Music.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *