Aria Moon și Vlad Flueraru testează cu cine ești compatibil cu lansarea "Horoscop"
2023-12-05 19:53:16

După ce a devenit virală pe TikTok, Aria Moon lansează “Horoscop” alături de o colaborare surpriză cu Vlad Flueraru. “Horoscop” explorează influența zodiilor asupra relațiilor, abordând o perspectivă sinceră și realistă asupra compatibilității.

Piesa a luat naștere în 2020, într-o perioadă în care Aria Moon se conecta zilnic cu universul prin tarot și horoscop, căutând răspunsuri și direcții. Cu lansarea piesei “Horoscop”, artista marchează depășirea acelei perioadei, fiind bucuroasă că în versurile ei s-au regăsit atât de multe persoane de pe TikTok.

 

 

Colaborarea cu Vlad Flueraru a adăugat o dimensiune nouă piesei. Aria Moon a declarat: “Emoția lui Vlad a fost piesa lipsă a melodiei ‘Horoscop’. Imediat cum a ascultat piesa, a spus că se implică, pentru că îi place tare. A doua zi mi-a dat mesaj că s-a trezit cu refrenul în cap și atunci mi-am zis ‘Asta e un semn, let’s do this!’.”

Aria Moon, care este Rac cu ascendent în Rac, a evidențiat importanța zodiilor în viața sa. Însă, în “Horoscop”, subliniază că nu orice situație poate fi justificată prin horoscop și că unele lucruri pur și simplu se întâmplă.

Piesa “Horoscop” este disponibilă acum pe principalele platforme de streaming, iar Aria Moon și Vlad Flueraru invită ascultătorii să descopere dacă toate zodiile sunt compatibile cu această lansare.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *