Aripile, cea mai noua lansare a lui Florin Ristei, indeamna la toleranta si curaj
2023-06-20 21:29:38

În luna în care celebrăm copiii, Florin Ristei, unul dintre cei mai iubiți și apreciați artiști români, se alătură campaniei antidiscriminare a Agenției Împreună pentru a oferi aripi și curaj celor mici și celor mari deopotrivă. Aripile este o piesă emoționantă, cu versuri puternice și o melodie captivantă, ce transmite mesajul de toleranță, acceptare și unitate în fața discriminării.

 

Astfel, Aripile devine imnul campaniei antidiscriminare inițiate de Agenția Împreună, care își propune să promoveze valorile unei lumi în care toți oamenii să trăiască împreună în armonie acceptare.

 

Florin Ristei este recunoscut pentru personalitatea sa energică și talentul său muzical remarcabil. Câștigător al concursului de talente “X Factor” România, solist în trupa Amici și prezentator al unor emisiuni de televiziune de succes, Florin Ristei a devenit un artist iubit de public și a reușit să se impună pe scena muzicală românească prin numeroasele sale hit-uri și colaborări notabile.

 

Prin lansarea melodiei Aripile împreună cu Agenția Împreună, Florin Ristei urmărește să amplifice mesajul său de combatere a discriminării și de promovare a unei societăți mai juste și mai incluzive. Această campanie își propune să provoace reflecție și schimbare în mentalitatea societății, să încurajeze dialogul și să contribuie la construirea unei lumi în care diversitatea să fie celebrată și respectată.

 

Chiar dacă 1 iunie este ziua dedicată copiilor, Agenția Împreună propune ca întreaga lună iunie să fie dedicată copiilor de pretutindeni. Mișcarea este menită să sublinieze importanța discuțiilor despre diversitate, incluziune și schimbare și necesitatea abordării acestora cât mai des.

 

Melodia Aripile a fost lansată în platformele digitale alături de un videoclip emoționant, care va spori impactul mesajului și va ajunge la un public larg prin intermediul platformelor de streaming și a rețelelor sociale.

 

Agenția Împreună și Florin Ristei invită publicul să se alăture acestei campanii antidiscriminare, sprijinind promovarea valorilor de toleranță, respect și unitate în societate. Mesajul piesei este că doar împreună putem construi un viitor în care fiecare persoană să aibă aripile libere să zboare spre visurile și aspirațiile sale.

 

Aripile este acum disponibilă pe principalele platforme de streaming.

 

Melodia este parte a proiectului „Cunoașterea (r)omului de lângă noi”, proiect derulat de Fundația Agenția Comunitară „Împreună” cu sprijinul financiar Active Citizens Fund România, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Scopul proiectului este creșterea nivelului de conștientizare asupra drepturilor omului și tratamentului egal, cu focus pe minoritatea romă.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *