Aris lanseaza un nou single si videoclip, “S.O.S.”
2018-02-20 19:17:59

Aris (Larisa Ciortan), solista cunoscuta pentru colaborarea cu Vescan la hitul “Te intorci acasa….”, dar si pentru mai multe colaborari de pe albumul lui F. Charm, lanseaza single-ul “S.O.S.”. Piesa este compusa de ea, impreuna cu F. Charm, Cally Roda, Roland Kiss si Narayan, si beneficiaza si de un videoclip regizat de Florin Botea.

“”S.O.S.” este o piesa la care tin foarte mult si reprezinta strigatul de ajutor al unei femei care este captiva intr-o relatie toxica. Multi dintre noi am trecut prin asemenea momente si am ales sa facem compromisul de a trai intr-o minciuna, doar pentru ca i-am iubit pe cei care ne-au ranit. Am lucrat la aceasta productie muzicala alaturi de F. Charm si vreau sa ii multumesc pentru increderea pe care o are in mine, dar si pentru dedicarea si profesionalismul de care da dovada de fiecare cand lucram impreuna. De asemenea, Cally Roda care face parte din echipa Lanoy a contribuit la aceasta piesa. Eu sunt multumita de ceea ce a iesit si sper ca cei care vor asculta piesa S.O.S. sa inteleaga mesajul si sa invete sa nu faca astfel de compromisuri in dragoste”, a declarat Aris.

Acestea fiind spuse, va invit cu multa placere sa urmarim impreuna videoclipul piesei “S.O.S.”, dupa care va astept cu parerile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *