Armani White a lansat single-ul Goated, alaturi de Denzel Curry
2023-01-13 18:38:05

In timp ce hitul “Billie Eilish” cucereste topurile muzicale de pe tot globul, Armani White a lansat single-ul ‘Goated, in colaborare cu Denzel Curry.

Regizat de Mikey D’Amico și Davey Robinson, videoclipul il prezintă Armani antrenându-se în sala de sport cu un adevărat G.O.A.T., nimeni altul decât legenda neînvinsă a boxului Floyd Mayweather, Jr. Vizualul reflectă în cele din urmă dinamica imprevizibilă și incontestabilă a cântecului.

După ce a apărut alături de N.O.R.E. pentru o performanță mult despre care se vorbește la Premiile BET Hip Hop 2022, BET l-a proclamat recent pe Armani „BET Amplified Artist” din ianuarie 2023. Ca parte a acestei campanii, BET Music îl va prezenta pe mai multe campanii și platforme BET, inclusiv BET, BET Her, BET Jams, BET Soul, BET.com, BET Socials și pagina sa oficială YouTube.

Armani a încheiat, de asemenea, un 2022 uriaș cu o performanță uimitoare în NEW YEAR’S ROCKIN’ EVE de la Dick Clark de la ABC, oferind interpretări energice live ale piesei „GOATED” și „BILLIE EILISH”. De asemenea, a interpretat un amestec de piese la MTV EMAs.

“Goated” va conduce lista de melodii pentru noul EP al lui Armani, care va fi lansat în primăvara acestui an.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *