Armin van Buuren aduce un nou single electrizant, Come Around Again. Are cate un pic din fiecare
2022-05-06 19:45:00

Armin van Buuren revine cu un nou single electrizant, „Come Around Again”, de această dată alături de Billen Ted și JC Stewart. Piesa a fost deja primită cum se cuvine de către oamenii prezenți la Ultra 2022, iar în viitor, cu siguranță, succesul ei se va concretiza.

„Come Around Again” este un imn house, construit să miște mulțimile din loc, dar și să fie cântat într-o singură suflare. Vocea fermecătoare a lui JC Stewart este piesa de rezistență din „Come Around Again”, fiind cea care le-a permis lui Armin van Buuren și lui Billen Ted să se joace cu ritmul și vibe-ul piesei.

„Ce îmi place cel mai mult la <<Come Around Again>> este că are câte un pic din fiecare. Are energia de care e nevoie pentru a duce oamenii pe ringul de dans, dar și profunzime în versuri și un hook care să-i permită intrarea la radio și în alte playlisturi. Sunt super fericit cu această colaborare. Billen Ted și JC Stewart mi-au fost sursă de inspirație în studio”, a spus Armin.

Armin Van Buuren este un ambasador global al muzicii electronice. Acesta a fost desemnat de cinci ori drept cel mai bun DJ din lume, iar în prezent se situează pe locul trei, la nivel global. Armin a lansat cinci albume și reușește să ajungă, săptămânal, la peste 40 de milioane de ascultători din peste 80 de țări, prin intermediul show-ului său radiofonic, săptămânal, A State Of Trance, al evenimentelor și pieselor lansate. Înainte de pandemie, Armin van Buuren era cap de afiș la peste 150 de show-uri pe an, la festivaluri și evenimente de top, inclusiv la Electric Daisy Carnival (Las Vegas, New York), Ultra Music Festival (Miami) și Tomorrowland (Belgia).

Billen Ted, cu 5M de ascultători, lunar, pe Spotify, este un duo de producători și compozitori. Duo-ul, cu un background în genul Death Metal, și-a petrecut ultimii ani făcând tranziția către muzica dance și pop. Încă de la prima piesă lansată, Billen Ted și-a făcut simțită prezența în topuri.

JC Stewart este un cântăreț și compozitor irlandez, care s-a descris ca fiind „professional sad boy”. Stewart a devenit cunoscut după ce a participat la compunerea versurilor pentru hitul „Hollywood” al lui Lewis Capaldi.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *