Armin van Buuren, colaborare de excepție alături de premiata compozitoare Diane Warren și artista My Marianne pentru Live On Love
2022-09-23 17:43:28

Armin van Buuren lansează vineri, 23 septembrie, „Live On Love”, în colaborare cu compozitoarea Diane Warren, câștigătoare de Grammy, și My Marianne, care s-a situat pe locul trei la Junior Eurovision, în 2006.

 

„Live On Love” este o piesă care combină ritmurile vibrante ale lui Armin van Buuren cu vocea puternică a lui My Marianne, totul fiind înconjurat de inspirația creatoare a Dianei Warren.

 

Plecând de la ideea că dragostea valorează mai mult decât orice altceva, noul single al lui Armin van Buuren reprezintă un cumul între versuri sensibile, voce puternică și o progresie de acorduri care are toate șansele să câștige dragostea publicului.

 

„Live On Love” este o piesă compusă de Armin van Buuren alături de Diane Warren, motiv pentru care are potențialul de a rezona cu oamenii de peste tot din lume.

 

Armin van Buuren este un ambasador global al muzicii electronice. Acesta a fost desemnat de cinci ori drept cel mai bun DJ din lume, iar în prezent se situează pe locul trei. Armin reușește să ajungă, săptămânal, la peste 40 de milioane de ascultători din peste 80 de țări prin intermediul show-ului său radiofonic, A State of Trance, al evenimentelor de la care este nelipsit și al pieselor lansate. Dragostea pentru muzică i-a adus lui Armin van Buuren și o nominalizare la Grammy pentru piesa „This is What It Feels Like” (feat. Trevor Guthrie).

 

Diane Warren este una dintre cele mai apreciate compozitoare contemporane. Piesele compuse de aceasta au reușit să ajungă în Billboard Hot 100, respectiv nouă piese s-au clasat pe poziția întâi, în timp ce alte 32 de piese au fost în Top 20. De asemenea, Diane Warren a fost nominalizată de 13 ori la premiile Oscar, de 15 ori la Grammy și a câștigat un Emmy și două premii Globul de Aur.

 

My Marianne este o artistă din Suedia, care a reușit să se claseze pe locul trei la Junior Eurovision, în 2006. De atunci, artista a avut mai multe proiecte importante, vocea acesteia putând fi auzită și în blockbusterul de pe Netflix „Eurovision – The Fire Saga”. În prezent, My Marianne are aproape 500.000 de ascultători, lunar, pe Spotify.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *