Armin van Buuren da startul distractiei One More Time
2022-07-15 18:44:04

Unul dintre cei mai importanți artiști de muzică electronică, Armin van Buuren, a făcut echipă cu vocalista suedeză Maia Wright pentru piesa „One More Time”, care va fi parte din noul album al celebrului DJ și producător, „Feel Again, Pt. 2″.

„One More Time” este despre energie dusă la extrem de la început până la final, în timp ce vocea Maiei Wright completează piesa și îi dă un aer profund. Construită pentru a da viață festivalurilor și pentru a umple orice ring de dans, noua piesă marca Armin van Buuren s-a auzit în avanpremieră la ediția din acest an a Ultra Miami, în timp ce lansarea oficială are loc vineri, 15 iulie, în prima zi a Tomorrowland 2022.

„ One More Time a fost scrisă în timpul unei sesiuni, în Suedia, cu minunata Maia Wright. Îi iubesc energia și am vrut să aduc din nou la viață dragostea mea pentru muzica house a anilor 90″, a precizat Armin van Buuren.

„Am scris One More Time împreună, în Stockholm, la începutul acestui an. Am simțim că e ceva special în legătură cu această piesă încă de la început. Am scris prima dată referenul și, având în vedere că este o piesă plină de forță, am știut că are nevoie de niște versuri care să susțină asta. Așa am ajuns să scriu despre cât de important este să ai un prieten sau un partener cu care să treci prin situații dificile”, a povestit Maia Wright.

Armin van Buuren este un ambasador global al muzicii electronice. Acesta a fost desemnat de cinci ori drept cel mai bun DJ din lume, iar în prezent se situează pe locul trei, la nivel global. Armin a lansat cinci albume și reușește să ajungă, săptămânal, la peste 40 de milioane de ascultători din peste 80 de țări prin intermediul show-ului său radiofonic, A State of Trance, al evenimentelor și al pieselor lansate. Dragostea pentru muzică i-a adus lui Armin van Buuren și o nominalizare la Grammy pentru piesa „This Is What It Feels Like” (feat. Trevor Guthrie).

Maia Wright este vocea din spatele multor piese celebre din ultimii ani. De-a lungul timpului, artista a colaborat cu nume importante din industria muzicală, precum KREAM, Tinie Tempah, WEISS și Mike Williams.

Păreri?

https://www.youtube.com/watch?v=TVSy-lO0uGk#video_1

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *