Armin van Buuren lanseaza Easy To Love - o piesa care scoate la iveala o alta abordare muzicala a celebrului DJ
2023-01-09 22:55:53

Armin van Buuren colaborează cu alți doi artiști de renume, DJ-ul Matoma și compozitorul american Teddy Swims, pentru o piesă cu un potențial enorm de a atinge succesul, „Easy To Love”.

„Easy To Love” este o piesă care vorbește pentru toți cei care s-au îndrăgostit, măcar o dată în viață, la prima vedere. Versuri sensibile și ritmuri mai lente și mai timizi decât cele cu care Armin van Buuren ne-a obișnuit în mod normal, „Easy To Love” este piesa perfectă pentru un început de an epic.

Versatilitatea lui Armin van Buuren când vine vorba de ritmurile pe care le propune nu poate fi contestată, iar „Easy To Love” este un alt exemplu în acest sens.

„Sunt super încântat de această nouă colaborare”, a precizat Armin van Buuren. „Colaborările cu alți artiști mă inspiră foarte mult, iar munca alături de Matoma și Teddy Swims m-a ajutat să duc această melodie acolo unde mi-am dorit să ajungă. Sper să iubiți piesa asta la fel de mult ca mine!”, a mai adăugat acesta.

„De la începutul carierei mele, a fost un vis pentru mine să lucrez cu Armin. De asemenea, am fost obsedat de emoția unică din vocea lui Teddy, încă din momentul în care am auzit-o prima dată. Prin urmare, această lansare reunește acești doi artiști și este doar… wow!”, a povestit Matoma.

„Sunt de multă vreme fan al lui Armin și Matoma, așa că este o onoare și un privilegiu să lucrez cu amândoi!”, a adăugat și Teddy Swims.

Despre Armin van Buuren

 

Armin van Buuren este un ambasador global al muzicii electronice. În prezent, acesta are șapte albume lansate și continuă să își cultive o comunitate masivă la nivel mondial prin intermediul show-ului său radiofonic „A State of Trance”, care ajunge, săptămânal, la peste 40 de milioane de ascultători din 80 de țări.

 

Mai mult, Armin van Buuren este prezent la zeci și chiar sute de evenimente în fiecare an, în cadrul unor locații de top din întreaga lume, inclusiv Electric Daisy Carnival (Las Vegas, New York), Ultra Music Festival (Miami) și Tomorrowland (Belgia). Numai în vara anului 2022, Armin van Buuren a reușit să restabilească legătura cu fanii prin intermediul a peste 30 de spectacole.

 

Artistul marchează al 21-lea an în care se află în top 5 DJ din lume, fiind #5 DJ și #1 Trance DJ în Top 100 DJMag.

 

Despre Matoma

 

Matoma este un DJ originar din Norvegia, care și-a făcut debutul în muzică în 2015 și care a reușit să adune peste 6,6 milioane de ascultători, lunar, pe Spotify. Cea mai cunoscută piesă a DJ-ului este „All Night”, înregistrând peste 600 de milioane de streamuri pe Spotify.

 

Despre Teddy Swims

 

Cu peste 4,1 milioane de ascultători, lunar, pe Spotify, Teddy Swims este un artist care și-a făcut simțită prezența în industria muzicală. Cea mai cunoscută piesă pe care putem auzi vocea plină de putere a artistului este „Bad For Me”, de Meghan Trainor, cu peste 21 de milioane de streamuri. Teddy Swims, pe numele real Jaten Dimsdale, este un cântreț și compozitor din Atlanta, care a reușit, de-a lungul timpului, să abordeze cu succes diferite stiluri muzicale.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *