Armin van Buuren ridică mulțimea în picioare cu noua sa piesă, Clap
2022-09-13 22:07:34

Armin van Buuren a lansat „Clap”, o piesă care a răsunat deja și a adus dans la Ultra Music Festival, în Miami. De asemenea, aceasta este una dintre piesele care se vor regăsi pe albumul „A State of Trance, Ibiza 2022″.

 

„Clap” este o piesă plină de energie, care conține semnăturile distinctive ale unuia dintre cei mai mari DJ din lume, Armin van Buuren. Cu un vibe de festival și cu un sound care face pe orcine să sară și să se bucure de fiecare clipă, „Clap” este genul de piesă pe care o vei auzi la fiecare festival la care vei merge.

 

Un banger în adevăratul sens al cuvântului, „Clap” s-a auzit, pe lângă deja celebrul festival din Miami, și în cadrul evenimentelor „This Is Me: Feel Again” din Amsterdam și de la Tomorrowland. Astfel, „Clap” devine genul de piesă care alimentează orice petrecere și eveniment dedicat muzicii.

 

De la linia de bas dominantă până la soundul care ridică o mare de oameni în picioare, această piesă poate fi inspirație pentru oamenii din întreaga lume, pentru a renunța la inhibiții și a se bucura de fiecare clipă.

 

Armin van Buuren este un ambasador global al muzicii electronice. Acesta a fost desemnat de cinci ori drept cel mai bun DJ din lume, iar în prezent se situează pe locul trei. Armin reușește să ajungă, săptămânal, la peste 40 de milioane de ascultători din peste 80 de țări prin intermediul show-ului său radiofonic, A State of Trance, al evenimentelor de la care este nelipsit și al pieselor lansate. Dragostea pentru muzică i-a adus lui Armin van Buuren și o nominalizare la Grammy pentru piesa „This is What It Feels Like” (feat. Trevor Guthrie).

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *