Armin van Buuren si Gareth Emery intra pe taramul nostalgiei. „Forever & Always”, o piesa plina de sensibilitate datorita vocii lui Owl City
2022-09-12 17:23:30

Armin van Buuren a făcut echipă cu doi artiști de excepție, Gareth Emery și Owl City, pentru „Forever & Always”, o piesă cu un sound diferit față de cel cu care faimosul DJ ne-a obișnuit, dar care, totuși, îi păstrează semnăturile caracteristice.

 

În ceea ce este considerată a fi una dintre cele mai așteptate colaborări ale anului, Armin van Buuren și Gareth Emery și-au unit forțele, în cele din urmă, pentru o piesă în care vocea puternică a lui Owl City (Adam Young) răsună.

 

„Forever & Always” a fost ascultată pentru prima fată pe scena principală a Ultra Miami, iar ulterior la ASOT1000 Los Angeles.

 

Vocea lui Owl City este inconfundabilă, în special după single-ul său de debut, „Fireflies”, lansat în 2009. Fie că ești deja un fan declarat al lui Owl City, fie că îi auzi vocea pentru prima dată, nu poate fi negat faptul că acesta este cea mai bună alegere pentru piesa „Forever & Always”, care transmite emoții puternice.

 

Versurile înălțătoare, alături de ritmurile euforice ale lui Armin van Buuren și Gareth Emery transformă „Forever & Always” într-o piesă completă. Notele de pian introduc acel sentiment aproape trist, care este rapid eliminat printr-o picătură explozivă de ritmuri energice, astfel că piesa este potrivită pentru toate stările prin care trecem.

 

Armin van Buuren este un ambasador global al muzicii electronice. Acesta a fost desemnat de cinci ori drept cel mai bun DJ din lume, iar în prezent se situează pe locul trei. Armin reuește să ajungă, săptămânal, la peste 40 de milioane de ascultători din peste 80 de țări prin intermediul show-ului său radiofonic, „A State of Trance”, al evenimentelor de la care este nelipsit și al pieselor lansate. Dragostea pentru muzică i-a adus lui Armin van Buuren și o nominalizare la Grammy pentru piesa „This is What It Feels Like” (feat. Trevor Guthrie).

 

Gareth Emery este unul dintre cele mai sonore nume din peisajul muzicii electronice. Un compozitor recunoscut la nivel mondial, DJ și producător, artistul britanic are peste 1,9 milioane de ascultători, lunar, pe Spotify, și miliarde de stream-uri. De asemenea, producțiile sale s-au aflat de mai multe ori pe primul loc în topuri din peste 25 de țări.

 

Owl City, pe numele real Adam Young, rămâne un adevărat creator de hituri. Cu peste 3 milioane de albume vândute, Owl City este recunoscut la nivel mondial pentru talentul său. De altfel, hitul său „Fireflies”, lansat în 2009, a primit certificarea de platină RIAA de cinci ori și a fost locul 1 în 26 de țări. Owl City are peste 8,9 milioane de ascultători, lunar, pe Spotify.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *