Armin van Buuren si Sam Gray lanseaza Human Touch, dupa o perioada in care s-a pus pauza legaturilor dintre oameni 
2022-05-06 09:23:00

Armin van Buuren a făcut echipă cu Sam Gray pentru piesa „Human Touch”. Cei doi au reușit să transmită emoție prin versuri și producție, pentru a duce ascultătorii într-o călătorie plină de semnificație.

O piesă inspirată din climatul actual, „Human Touch” își propune să ne transmită tuturor sentimente de dragoste și unitate, pentru a putea face față oricăror provocări. Totuși, fiind vorba de o piesă produsă de Armin van Buuren, energia nu avea cum să lipsească, motiv pentru care starea de bine este un ingredient prezent în compoziție.

„Iubesc să lucrez cu artiști care pot aduce o perspectivă unică, iar Sam Gray a făcut exact acest lucru, având în vedere că a devenit rapid o voce puternică recunoscută în industria muzicală. <<Human Touch>> este o piesă cu care mulți oameni vor rezone și în care își vor găsi puterea de care au nevoie.”, a spus Armin van Buuren.

„M-am trezit într-o zi și, într-adevăr, am simțit cât de mult timp a trecut de când mi-am văzut familia, care se află în Marea Britanie. În timpul pandemiei, toți ne-am obișnuit ca sesiunile pe Zoom și timpul petrecut pe FaceTime să fie noul normal. Sunt recunoscător pentru tehnologie, dar niciodată nu va fi același lucru cu a sta alături de o persoană în aceeași cameră sau a o strange în brațe. Sunt recunoscător că Armin a înțeles ce simt și a făcut din această piesă una foarte specială. Nu știu nicio persoană care nu ar rezona cu piesa asta”, a povestit Sam Gray.

Armin Van Buuren este un ambasador global al muzicii electronice. Acesta a fost desemnat de cinci ori drept cel mai bun DJ din lume, iar în prezent se situează pe locul trei, la nivel global. Până în prezent, Armin a lansat cinci albume și reușește să ajungă, săptămânal, la peste 40 de milioane de ascultători din peste 80 de țări, prin intermediul showului său radiofonic, săptămânal, A State Of Trance, al evenimentelor și pieselor lansate. Înainte de pandemie, Armin van Buuren era cap de afiș la peste 150 de show-uri pe an, la festivaluri și evenimente de top, inclusiv la Electric Daisy Carnival (Las Vegas, New York), Ultra Music Festival (Miami) și Tomorrowland (Belgia).

Sam Gray este compozitor, cântăreț, multi-instrumentist și producător, cunoscut mai ales pentru piesa lansată alături de The Chainsmokers, „Takeaway”. Acesta a compus piese pentru mai multi artiști, printre care Hardwell, DJ Katch, Solano, Abi Phillips, Manovski, Ben Saunders, Alle Farben, Julian Martel, The Magician, Julian Perretta, Nile Rodgers și Tobtok. Pe Spotify, Sam Gary are peste 1,5M de ascultători lunar.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *