Armin van Buuren & Vini Vici iti garanteaza energia pozitiva de care ai nevoie vara asta cu When we come alive
2023-04-21 14:42:19

Armin van Buuren și Vini Vici feat ALBA lansează When we come alive – o piesă care te va ridica în picioare și îți va da energie să dansezi până la răsăritul soarelui.

Armin van Buuren, unul din cele mai mari nume ale scenei de muzică electronică, a lansat o nouă colaborare surprinzătoare cu duo-ul Vini Vici. Melodia lor, When we come alive , în colaborare cu ALBA, combină stilurile consacrate de muzică dance ale celor trei producători cu vocea unică a artistei. Piesa te va transpune într-un univers al nopților de vară în care dansezi până dimineața, al aventurilor și a forței pe care o avem în noi și pe care o aducem la viață cu ajutorul muzicii.

 

When we come alive combină elemente de trance, psy-trance și bass pentru a crea o experiență de dans energică și captivantă. Această colaborare reprezintă o continuare a succeselor anterioare ale lui Armin van Buuren și Vini Vici, precum Great SpiritFree TibetUnitedYama. Trio-ul va impresiona publicul din întreaga lume, colaborările lor rămânând în istorie.

 

Melodia este acum disponibilă pe platformele de streaming majore și pe YouTube.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *