ArrDee a lansat piesa Come & Go
2022-03-04 21:23:00

Considerat copilul minune al rap-ului, ArrDee îșicontinuă începutul prolific de an cu lansarea single-ului „Come & Go”.

Piesa „Come & Go” îl evidențiază pe ArrDee într-o stare de meditație, în timp ce acesta explorează dragostea și pierderile, relațiile trecătoare și absența tatălui său – toate aceste subiecte, fiind rezumate cel mai bine de versul: „I’ve been hurt so much it don’t hurt”.

Scoțând în relief mesajul versurilor, acțiunea din videoclipul piesei se desfășoară la o petrecere acasă și îl surprinde pe ArrDee gata să acționeze, în timp ce face contact vizual cu o fată care i-a atras atenția, desi era deja însoțit de altă fată. Videoclipul a fost regizat de Gabriella Kingsley (Ed Sheeran, Fireboy DML, Krept & Konan), care s-a ocupat și de clipul piesei „WAR”.În timp ce artistul își continuă ascensiunea pe scena muzicii britanice, lansarea noului single coincide cu publicarea listei de piese a mixtape-ului de debut al lui ArrDee, „Pier Pressure”, pe care sunt incluse piesele fruntașe în clasamentele muzicale, „Flowers (Say My Name)”, „Oliver Twist” și „War”.

„Pier Pressure” va fi lansat pe 18 martie, când ArrDee va începe un mic turneu în Marea Britanie, între 16 și 20 martie.

Lista de piese – „Pier Pressure”

1.     Locker

2.     WAR (with Aitch)

3.     Oliver Twist

4.     Flowers (Say My Name)

5.     No Biggie

6.     Late Night Driving

7.     Fruitella

8.     Come & Go

9.     Pandemic

10.  Who Woulda Thought ft. Lola Young

ArrDee a debutat cu single-ul „Cheeky Bars” la începutul anului 2021, o piesă care a acumulat peste 6.5 milioane de stream-uri pe YouTube Music, după ce a fost lansată de Mixtape Madness. De asemenea, cântecul a fost inclus în playlist-urile Spotify NMF UK și Rap UK, debutând pe locul #14 în topul 50 Viral U.K. „Come & Go” vine în urma pieselor de succes „Flowers (Say My Name)”„WAR” în colaborare cu Aitch„Oliver Twist”, și „Wasted”, împreună cu Digga D., single-uri ce au acumulat împreună peste 175 de milioane de stream-uri pe Spotify.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *