ArrDee a lansat piesa Hello Mate
2022-07-19 18:59:11

ArrDee a lansat piesa „Hello Mate”. Deja generând un buzz după ce a fost prezentat pe rețelele sale de socializare, „Hello Mate” se concentrează în jurul unui sample din „Do You Mind” de la Kyla. Acest imn sosește exact la timp pentru a crea o coloană sonoră a unei veri incendiare.

Filmat în paradisul tropical din Ibiza, videoclipul oficial sărutat de soare pentru „Hello Mate” îl vede pe ArrDee aventurându-se în jurul insulei cu un interes amoros ziua și cu o dorință de petrecere noaptea. Acesta a fost regizat și de Alfie Cauty, tot din Brighton și unul dintre prietenii apropiați ai lui ArrDee.

Acesta marchează primul său single de la aclamatul său mixtape de debut Pier Pressure. Cel mai bine vândut album de debut pentru un artist solo britanic până în prezent în 2022, are deja peste 500 de milioane de stream-uri și a ajuns pe locul 2 în topurile albumelor din Marea Britanie, petrecând încă patru săptămâni în top zece.

Cel mai mare artist solo britanic din ultimul an, ArrDee a realizat trei single-uri de „Top 10″ din Marea Britanie – „Oliver Twist”, „Flowers (Say My Name)” și „War” cu Aitch – și două „Top 20″ – „Come & Go” și „Wid It” cu Tion Wayne – în ultimele douăsprezece luni. Dacă acest lucru nu a fost suficient, el a obținut și locul 1 în Marea Britanie cu prezența sa pe „Body”, care a cucerit lumea, și a apărut pe single-ul Digga D, „Wasted”, care a ajuns pe locul 6.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *