ArrDee a lansat single-ul Loser
2023-01-27 19:35:31

ArrDee a lansat single-ul “Loser”. Oficial, cel mai mare artist revoluționar al anului 2022, din Regatul Unit, rap wonderkid, ArrDee, începe noul an cu furie, dezvăluind noul single.

„Loser” marchează prima sa lansare de la colaborarea cu Kyla din UK Funky din vara trecută, „Hello Mate”, în timp ce mixtape-ul de debut „Pier Pressure” a fost certificat cu aur BPI, ajungând pe locul 2 în topurile oficiale și devenind cea mai mare lansare revoluționară ca Cel mai bine vândut album de debut pentru un artist solo britanic în 2022, adunând peste 500 de milioane de stream-uri, conținând cinci single-uri „Top 10″ din Marea Britanie – „Oliver Twist”, „Flowers (Say My Name)”, „War” cu Aitch, „Wasted” cu Digga D și remixul revoluționar al lui Tion Wayne și „Body” al lui Russ Millions. A urmat un turneu in Marea Britanie, precum și apariții la festivalurile Reading și Leeds, înainte de a începe turneele de debut în Europa, Australia și Noua Zeelandă pentru a încheia anul.

ArrDee a iesit pe scena cu debutul freestyle „Cheeky Bars” la începutul anului 2020, o piesă care a primit suport radio organic de la Tiffany Calver, DJ Target (BBC 1Xtra), Ricky Melvin și Charlie Hedges (BBC Radio 1) și care a debutat la #14 în diagrama virală. Urmează rapid „6AM In Brighton”, o odă către orașul său natal, înainte de a înscrie trei single-uri din „Top 10″ din Marea Britanie – „Oliver Twist”, „Flowers (Say My Name)” și „War” cu Aitch – și două „Top 20″ – „Come & Go” și „Wid It” cu Tion Wayne – în ultimele douăsprezece luni. De asemenea, a obținut și locul 1 în Marea Britanie cu versul său din „Body” care a cucerit lumea și a apărut pe single-ul Digga D, „Wasted”, pe locul 6,

Cu toate semnele unui alt an revoluționar, „Loser” îl vede pe ArrDee din nou în vârful jocului său, prezentând toate glumele și versurile pe care fanii săi au ajuns să le cunoască și să le iubească.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *