ArrDee colaborează cu Cat Burns pentru Home For My Heart
2023-03-14 15:44:33

ArrDee colaborează cu Cat Burns pentru “Home For My Heart”. O aventură emoționantă care dezvăluie partea mai sensibilă a lui ArrDee, piesa spune povestea unei relații, cu rapperul explorând luptele de a echilibra noul său succes cu viața personală. Alături de propriul său lirism talentat, ArrDee folosește munca sensibilă la chitară a lui Cat Burns și vocea elegantă pentru un efect maxim pentru nucleul emoțional al piesei. Este un sentiment emoționant cu privire la costul succesului pentru doi artiști în ascensiuni fulgerătoare de la descoperirile lor respective de anul trecut.

Single-ul este însoțit de un videoclip plin de căldură care aduce un omagiu începuturilor umile ale perechii. Filmat cu lucrări creative de Najeeb Tarazi, regizorul nominalizat la MVA din Marea Britanie care a lucrat anterior cu artiști precum AC/DC și Gaz Coombes, videoclipul este o privire intimă asupra vieții de zi cu zi a unei distribuții rotative de personaje – inclusiv asistente, livraratori, șoferi, și ArrDee și Cat Burns înșiși – pe străzile mari din Marea Britanie. Pe măsură ce personajele se îmbrățișează la sfârșitul videoclipului, mesajul „Home For My Heart” despre importanța conexiunii umane rezonează cu adevărat.

După ce a apărut pe scenă la începutul lui 2021, ArrDee continuă să meargă din ce în ce mai bine. „Home For My Heart” urmează zgomotul „Loser” de luna trecută, care se apropie deja cu pași repezi de două milioane de stream-uri pe Spotify, și mixtape-ul de debut „Pier Pressure” de anul trecut, care a fost certificat BPI, a atins apogeul pe locul 2 în clasamente și a devenit cel mai vândut album de debut pentru un artist solo britanic în 2022. ArrDee a adunat peste 500 de milioane de stream-uri cu șase single-uri „Top 10″ din Marea Britanie – „Oliver Twist”, „Flowers (Say My Name)”, „War” cu Aitch, „Wasted” cu Digga D, „Messy In Heaven” cu venbee și goddard și remixul revoluționar „Body” al lui Russ Millions.

O tânără artistă inovatoare, Cat Burns este o cântăreață și compozitoare din sudul Londrei, care a vândut mai multe discuri de platină. Definită de versuri elegante, sincere, conversaționale și melodii familiare, sunetul remarcabil al lui Cat a urcat vertiginos în topurile single-urilor, a făcut-o cea mai vândută artistă feminină din 2022 în Marea Britanie și i-a câștigat un șir de premii râvnite. Cu trei nominalizări la BRIT – cele mai multe pentru o artistă feminină la ceremonia din acest an – un aprob de sondaj BBC Sound Poll 2023 și artistul Global RADAR de la Spotify pe numele ei, Burns are lumea la picioare.

„Home For My Heart” este o bijuterie care vede doi pionieri uniți într-un moment de reflecție. O colaborare pe care nu veți dori să o pierdeți.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *