Arsenium și Tymma vin cu un single fresh și catchy: Bella Hadid (Come to Madrid)
2023-07-06 22:13:46

Vara aceasta Arsenium și Tymma aduc în playlisturi „Bella Hadid (Come to Madrid)”, un single fresh, cu beat-uri dance ce îți va rămâne întipărit în minte de la primul play. Cu muzica și versurile compuse de către Arsenium și Timofei Crudu (Tymma), „Bella Hadid (Come to Madrid)” vine cu un refren super catchy și un videoclip filmat pe străzile renumite ale Madridului, unde farmecul și energia orașului nu pot lipsi.

Membru fondator al proiectului de succes mondial O-Zone, Arsenium a cucerit lumea alături de Dan Bălan și Radu Sîrbu, cu hituri precum „Dragostea din tei”, „Despre tine” și „De ce plâng chitarele”. În 2006, a reprezentat Moldova la Eurovision cu piesa „Loca”, iar în 2008 a lansat „Rumadai”, single ce a ajuns în Top 100 în țări precum Germania și Austria. În 2014, artistul a reprezentat România în cadrul Vina del Mar Festival, cel mai important festival din America Latină și a câștigat premiul pentru „Best Performer”.

De-a lungul timpului, Arsenium a lansat piese precum „Love Me… Love Me”, „Porque te amo”, „Bella Bella”, „Bon ami” (alături de Mianna și Heren), „O Zi” (alături de Holograf), dar și „Lumea Asta” (alături de Paula Hriscu), o baladă cu un mesaj sensibil și actual.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *