Artista LIA lanseaza un remix captivant al melodiei Diamant Fermecat, realizat de Just Eddie
2023-05-18 15:57:05
LIA surprinde cu un cover în colaborare unică cu Just Eddie, lansând remix-ul piesei Diamant Fermecat. Melodia originală, cântată de Margareta Pâslaru, s-a lansat în iunie 1981, luând Premiul de Popularitate la concursul TV Șlagăre în devenire. LIA demonstrează încă o dată că este un artist versatil care poate readuce în actualitate melodii hit ale anilor ’80.
“reinterpretarea piesei Diamant fermecat este una dintre cele mai importante de până acum”
În cuvintele artistei “Doamna Margareta Pâslaru este una dintre figurile emblematice ale muzicii românești ale anilor ’80 cu care am avut bucuria de a face cunoștință. Am fost surprinsă să aflu că nu îi este străină activitatea mea muzicală. Din acest motiv, reinterpretarea piesei Diamant fermecat este una dintre cele mai importante de până acum, iar mesajul pe care îl transmite e un reminder pentru mine că tinerețea este un “diamant fermecat” care ne este „dăruit pentru a iubi”. Să iubim tot ce avem și tot ce ne înconjoară!”

LIA și Just Eddie nu sunt la prima colaborare, demonstrând că duo-ul este într-o armonie perfectă și că sunt hotărâți să scoată cât mai multe hituri. Acum, cu remixul semnat de Just Eddie, piesa a căpătat o nouă dimensiune, având un sound inovator. Remixul păstrează esența originală a melodiei, combinația dintre vocea distinctivă a LIEI fiind cea care oferă autenticitate în timp ce adaugă elemente surprinzătoare și un ritm captivant. Combinația dintre vocea distinctivă a Liei și producția creativă a lui Just Eddie creează o experiență muzicală de neuitat.

Piesa este acum disponibilă pe platformele majore de streaming.

Despre LIA și Just Eddie
Despre LIA

LIA este artista care aduce un proiect unic pe scena muzicală din România, prin intermediul reinterpretărilor și compozițiilor anilor ’80. Prima piesă lansată de LIA a fost „În urma ta”, fiind urmată de o colaborare inedită alături de actorul Adrian Nartea pentru „Aleea din colț”. În continuare, LIA pregătește proiecte care au ca temă principală nostalgia. Acest sentiment este readus în atenție de artistă prin fiecare piesă pe care o semnează. A participat la X-Factor, acolo unde l-a avut mentor pe Ștefan Bănică Junior, și în viitor i-ar plăcea să aibă o colaborare cu Holograf. Ar vrea ca oamenii să știe despre ea că îi place arta bizantină și ține foarte mult la valorile ei creștine. În prezent face un master în Istoria și filosofia artei.

Despre Just Eddie

Just Eddie este un DJ și producător care și-a început cariera în 2017 mixând la evenimente private. Interacțiunea cu muzica l-a îndreptat către producției muzicală și creația propriilor piese ca manieră de exprimare. Misiunea lui este să aducă zâmbete pe chipurile celor care îi ascultă piesele.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *